Λυκουρέζος: «Σου στάθηκα μία και εσύ 10, πάντα με συγχωρούσες, σ’ ευχαριστώ για όλα» | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Λυκουρέζος: «Σου στάθηκα μία και εσύ 10, πάντα με συγχωρούσες, σ’ ευχαριστώ για όλα»

Smiley face
Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στη Ζωή Λάσκαρη. Εκεί και ο άνθρωπος που στάθηκε στο πλευρό της τα τελευταία 41 χρόνια, ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος την αποχαιρέτησε εκφωνώντας έναν συγκλονιστικό επικήδειο κατά τη διάρκεια του οποίου και ο ίδιος λύγισε. «Έφυγες τις ημέρ...

Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στη Ζωή Λάσκαρη. Εκεί και ο άνθρωπος που στάθηκε στο πλευρό της τα τελευταία 41 χρόνια, ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος την αποχαιρέτησε εκφωνώντας έναν συγκλονιστικό επικήδειο κατά τη διάρκεια του οποίου και ο ίδιος λύγισε.

«Έφυγες τις ημέρες που κοιμήθηκε η Παναγία μας», είπε και δάκρυσε ενώ της αφιέρωσε ένα τετράστιχο, που της είχε πει ένας μοναχός που επισκεπτόταν η ίδια. «Παρακαλώ τους αγγέλους την έγνοιά σου να έχουν, μα οι άγγελοι απάντησαν ‘αγγέλους δεν προσέχουν’».

«Σου στάθηκα μια φορά και εσύ μου στάθηκες δέκα», είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. «Δεν βρίσκεται άνθρωπος που να σου μοιάζει.

Έφυγες τις ημέρες που κοιμήθηκε η Παναγία μας.

Την τελευταία μας κοινωνία τη λάβαμε μαζί μπροστά στην Παναγία.

Πάντα με συγχωρούσες. Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα μου έδωσες. Και σε  ευχαριστώ για όλα όσα θα μου δίνεις.

Το στεφάνι που μας έδεσε πριν από 41 χρόνια είναι και θα παραμείνει όπως το θέλεις, ζωντανό και φωτεινό», ήταν τα λόγια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου πάνω από το λευκό φέρετρο.

 

πηγη:.iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα

×