Κρήτη: Ταξίδι ελπίδας για τη μικρή Ευαγγελία – Ξεκίνησε η μεγάλη μάχη της στο Λονδίνο | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
15

Κρήτη: Ταξίδι ελπίδας για τη μικρή Ευαγγελία – Ξεκίνησε η μεγάλη μάχη της στο Λονδίνο

Smiley face
Στο Λονδίνο έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας μαζί με τους γονείς της, η μικρή Ευαγγελία Καστρινάκη. Η 8χρονη, που έχει συγκινήσει όλη την Ελλάδα με το χαμόγελο και την απίστευτη δύναμη ψυχής, εισήχθη το απόγευμα της Δευτέρας (04/09) στο Harley Street Clinic, για να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία....

Στο Λονδίνο έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας μαζί με τους γονείς της, η μικρή Ευαγγελία Καστρινάκη.

Η 8χρονη, που έχει συγκινήσει όλη την Ελλάδα με το χαμόγελο και την απίστευτη δύναμη ψυχής, εισήχθη το απόγευμα της Δευτέρας (04/09) στο Harley Street Clinic, για να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν οι απαραίτητες εξετάσεις. Υπενθυμίζεται ότι η μικρή διαγνώστηκε με επιθηλιακό όγκο Wilms τον Φεβρουάριο του 2016. Έκανε τις πρώτες θεραπείες σε νοσοκομείο της Κρήτης και χειρουργήθηκε στην Αθήνα. Μετά από υποτροπή που είχε, οι γονείς αποφάσισαν να μεταβούν στην Αγγλία, κάτι που κατέστη δυνατό μετά από την βοήθεια πολιτών.

Το ποσό που χρειαζόταν μόνο για τα πρώτα έξοδα νοσηλείας της έφτανε τις 400.000 ευρώ. Η γλυκιά Ευαγγελία, θέλησε να στείλει σε όλο αυτόν τον κόσμο το δικό της «ευχαριστώ» και από το αεροδρόμιο.

13

«Μη δίνετε άλλα χρήματα για μας – Βοηθήστε κι άλλους»
Ο πατέρας της μικρής Ευαγγελίας, δήλωσε ευγνώμων και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την μεγάλη κινητοποίηση που έγινε για το παιδί του.
«Αποφασίσαμε ότι το σωστό είναι να σταματήσει ο κόσμος να δίνει χρήματα. Το σωστό και το τίμιο είναι αυτό από μεριάς μας, εφόσον το αρχικό ποσό που χρειαζόμαστε έχει μαζευτεί. Αν κριθεί στη συνέχεια αναγκαία η βοήθεια θα ενημερώσουμε και πάλι τον κόσμο».
Το μεγαλείο ψυχής του Αλέκου Καστρινάκη βέβαια, κρύβεται στην παρακάτω πρόταση: «Ο κόσμος από εδώ και πέρα, αν γνωρίζει παραπάνω περιστατικά να κοιτάξει να βοηθήσει εκεί»

πηγη:zarpanews.gr

Διαβάστε περισσότερα

×