Κουτάβι νοσηλεύτηκε σε κτηνίατρο όταν σφήνωσε το κεφάλι του σε μπολ για να πάρει ένα μπισκότο | Sugklonistiko

Κουτάβι νοσηλεύτηκε σε κτηνίατρο όταν σφήνωσε το κεφάλι του σε μπολ για να πάρει ένα μπισκότο

Smiley face
Ένα λαίμαργο κουτάβι χρέωσε την ιδιοκτήτριά του στον κτηνίατρο, βάζοντας το κεφάλι του μέσα σε ένα μπολ για να πάρει ένα μπισκότο. Δυστυχώς, όμως, ήταν άτυχο και το κεφάλι του σφήνωσε μέσα στο μπολ. Μετά από πολλές προσπάθειες να του βγάλουν το μπολ με σαπούνι και νερό, η 26χρονη ιδιοκτήτριά του μαζ...

Ένα λαίμαργο κουτάβι χρέωσε την ιδιοκτήτριά του στον κτηνίατρο, βάζοντας το κεφάλι του μέσα σε ένα μπολ για να πάρει ένα μπισκότο. Δυστυχώς, όμως, ήταν άτυχο και το κεφάλι του σφήνωσε μέσα στο μπολ.

Μετά από πολλές προσπάθειες να του βγάλουν το μπολ με σαπούνι και νερό, η 26χρονη ιδιοκτήτριά του μαζί με τον σύζυγό της αναγκάστηκαν να τον πάνε στον κτηνίατρο και να χρεωθούν 33 ευρώ.

Η Κλάρα σφήνωσε το κεφάλι της μέσα στο μπολ, προσπαθώντας να πάρει το τελευταίο μπισκότο.

Η ιδιοκτήτριά της αναγκάστηκε να την πάει στα επείγοντα ενός κτηνιατρείου, για να της βγάλουν το μπολ.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Οι φωτογραφίες δείχνουν την πονηρή Κλάρα με το μπολ στο κεφάλι της, σαν να φοράει το κράνος αστροναύτη.

«Τα παιδιά έφαγαν μερικά μπισκότα και πριν προλάβω να κλείσω το μπολ, η Κλάρα πήδηξε και πήγε να φάει το τελευταίο», ανέφερε η ιδιοκτήτριά της.

Μετά τις προσπάθειες της ιδιοκτήτριάς της να της βγάλει το μπολ με σαπούνι και νερό, την πήγαν στα επείγοντα για να της βγάλουν εκεί το μπολ από το κεφάλι.

«Όταν έφεραν την Κλάρα με το μπολ στο κεφάλι, ο χρόνος είχε πολύ μεγάλη σημασία, γιατί δεν θέλαμε να της τελειώσει ο αέρας μέσα στο μπολ. Με λίγο λιπαντικό και μερικά χάδια, κατάφερε να βγάλει το κεφάλι της από το μπολ», ανέφερε ο εκπρόσωπος της κλινικής.

Η Κλάρα που ζει μαζί με την ιδιοκτήτριά της και τον σύζυγό της, πάντα βρίσκει έναν τρόπο να μπλεχτεί σε μπελάδες.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά της, η Κλάρα πάντα προσπαθεί να πηδάει σε λίμνες και να παίζει με τα παιχνίδια των παιδιών.

Η άτακτη Κλάρα έχει κλέψει πολλές φορές τις κούκλες της κόρη της ιδιοκτήτριάς της. Μάλιστα, πρόσφατα προσπάθησε να μπει και στη μπανιέρα την ώρα που έκανε μπάνιο.

[dailymail]

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×