Κάμερα καταγράφει νταντά να πετάει βίαια μωρό μέσα σε κούνια και αμέσως μετά να βουτάει το παιδί ανάποδα από το πόδι και να φεύγει | Sugklonistiko

Κάμερα καταγράφει νταντά να πετάει βίαια μωρό μέσα σε κούνια και αμέσως μετά να βουτάει το παιδί ανάποδα από το πόδι και να φεύγει

Smiley face
Μία μητέρα είχε αφήσει το παιδί της με τη νταντά, όμως όταν είδε το βίντεο από την κάμερα, ένιωσε “προδομένη” από αυτή τη γυναίκα. Η Annemarie Theron περιγράφει στο MailOnline πως «έκλαιγε με λυγμούς», όταν είδε να κακοποιούν την μόλις 9 μηνών κόρη της, Laila, από το αρχείο που καταγράφηκε στην κάμε...

Μία μητέρα είχε αφήσει το παιδί της με τη νταντά, όμως όταν είδε το βίντεο από την κάμερα, ένιωσε “προδομένη” από αυτή τη γυναίκα.

Η Annemarie Theron περιγράφει στο MailOnline πως «έκλαιγε με λυγμούς», όταν είδε να κακοποιούν την μόλις 9 μηνών κόρη της, Laila, από το αρχείο που καταγράφηκε στην κάμερα η οποία είχε εγκατασταθεί μόλις λίγες ώρες πριν το περιστατικό.

Ο 31χρονη και ο σύζυγός της, Johan, υποψιάστηκαν την Nicolin Hoeses αφού ανακάλυψαν κάποιους μυστηριώδεις τραυματισμούς στην κόρη τους, η οποία επίσης φαινόταν «φοβισμένη» κάθε φορά που έβλεπε τη νταντά της.

Η Theron, η οποία ζει στη Ναμίμπια αλλά κατάγεται από τη Ζιμπάμπουε, δήλωσε στο MailOnline, “Παρακολούθησα το βίντεο με την πεθερά μου – είχαμε εγκαταστήσει την κάμερα εκείνο το πρωί.”

“Όταν είδα τι είχε κάνει στη Laila, έκλαιγα. Πήρα το κοριτσάκι μου στην αγκαλιά μου και της ζητούσα συγγνώμη.”

“Ένιωσα προδομένη και αποτυχημένη ως μητέρα. Ήταν το χειρότερο συναίσθημα που είχα ποτέ και εύχομαι καμία άλλη μητέρα να μην το περάσει αυτό.”

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η Hoeses, η οποία έχει τέσσερα δικά της παιδιά, συνελήφθη μετά την επίθεση. Πλέον βρίσκεται υπό κράτηση και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας.

Είχε έρθει συστημένη από κάτι φίλους που την είχαν στο σπίτι τους για δύο χρόνια και πρόσεχε τα δύο παιδιά τους.

“Νιώθουν απίστευτα άσχημα τώρα,” είπε η Theron, “δεν την υποψιάζονταν καθόλου, αλλά τώρα ένας ψυχολόγος έχει αναλάβει να αντλήσει πληροφορίες από τα παιδιά τους.”

Η μητέρα υπενθύμισε ότι βρέθηκαν μώλωπες στο κάτω μέρος των ποδιών της Laila τον Ιούλιο και στη συνέχεια παρατήρησαν μώλωπες στο λαιμό και στους ώμους της τον περασμένο μήνα.

“Δεν ήθελα να είμαι υπερβολική και δεν ήθελα να κατηγορήσω τη νταντά απ’ τη στιγμή που δεν είχα καμία απόδειξη. Δεν ήθελα να την κάνω να θυμώσει και να θέσω το παιδί μου σε κίνδυνο.”

“Μια μέρα, μας είπε ότι το παιδί έπεσε και έκανε έναν μώλωπα στο μέτωπο. Τα μάτια του ήταν πρησμένα από το πολύ κλάμα.”

Την περασμένη Τετάρτη το ζευγάρι εγκατέστησε στην κρεβατοκάμαρά του, όπου ήταν η βρεφική κούνια της Laila, μία κρυφή κάμερα.

Το φρικτό αρχείο δείχνει την Hoeses να χτυπάει τη Laila στο λαιμό και τον ώμο.

Αρχίζει να τακτοποιεί το κρεβάτι και μετά πετάει το μωρό μες την κούνια σαν να ήταν κούκλα. Το παιδί ακούγεται να κλαίει καθώς η νταντά φεύγει από το δωμάτιο. Μετά η Hoeses επιστρέφει, βουτάει το παιδί ανάποδα από το πόδι και το παίρνει μαζί της στο σαλόνι.

Η Laila, η οποία μόλις ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό, είναι μια χαρά παρά τα όσα πέρασε.

Η Theron ανέφερε το ζήτημα στις αρχές και η γυναίκα συνελήφθη την επομένη μέρα.

“Αισθάνομαι τόσο θυμωμένη και προδομένη. Δεν μπορώ να πιστέψω τα όσα έκανε στην κόρη μου.”

Προς το παρόν, η Laila πηγαίνει στον παιδικό σταθμό το πρωί και θα περνάει τα απογεύματά της με τη μητέρα της.

“Μου είναι δύσκολο να εμπιστευτώ ξανά το παιδί μου σε ξένα χέρια,” λέει η Theron.

“Δεν είναι όλες οι κοπέλες κακές. Μεγάλωσα κι εγώ με νταντά. Απλώς θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να εμπιστευτώ ξανά άλλη κοπέλα.”

διαφορετικό

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×