Καλλιτέχνης πήρε έναν σάπιο κορμό δέντρου και τον μεταμόρφωσε σε ένα εκπληκτικό γιγάντιο χταπόδι | Sugklonistiko

Καλλιτέχνης πήρε έναν σάπιο κορμό δέντρου και τον μεταμόρφωσε σε ένα εκπληκτικό γιγάντιο χταπόδι

Smiley face
Οι περισσότεροι ότι κοιτάζουν ένα πεσμένο δέντρο, βλέπουν ένα πεσμένο δέντρο. Αλλά όταν ο Jeffrey Michael Samudosky κοιτάζει ένα πεσμένο δέντρο, βλέπει έναν κόσμο γεμάτο πιθανότητες. Είναι καλλιτέχνης και χρησιμοποιεί πριόνι για τα έργα του. Δουλεύει έξω από το Gig Harbor της Ουάσιγκτον και, όπως θ...

Οι περισσότεροι ότι κοιτάζουν ένα πεσμένο δέντρο, βλέπουν ένα πεσμένο δέντρο. Αλλά όταν ο Jeffrey Michael Samudosky κοιτάζει ένα πεσμένο δέντρο, βλέπει έναν κόσμο γεμάτο πιθανότητες.

Είναι καλλιτέχνης και χρησιμοποιεί πριόνι για τα έργα του. Δουλεύει έξω από το Gig Harbor της Ουάσιγκτον και, όπως θα δείτε παρακάτω, μπορεί να μεταμορφώσει το ξύλο στα πιο απίθανα γλυπτά.

Ανακάλυψε το πάθος του για την τέχνη από πριόνι όταν έκανε σνόουμπορντ στο Vermont. Παρατηρώντας κάποια ξύλινα γλυπτά στην άκρη του δρόμου, αποφάσισε να δοκιμάσει να φτιάξει κι αυτός τα δικά του και από τότε το χόμπι του μετατράπηκε σε δουλειά. Άνοιξε το JMS Wood Sculpture τo 1998 και πλέον συμμετέχει σε διαγωνισμούς παγκοσμίως.

Η δουλειά του, η οποία εστιάζει στα ζώα και στα μοτίβα της βόρειας Αμερικής, έχει εμφανιστεί ακόμα και στο Discovery Channel και κάποια από τα έργα του χρειάστηκαν 4 χρόνια για να ολοκληρωθούν. Το χταπόδι αυτό, όμως είναι από τα αγαπημένα μας. Πώς σας φαίνεται; Πείτε μας στα σχόλια.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Πηγή: fanpage.gr

 

 

Διαβάστε περισσότερα

×