Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Στο Survivor μου έλειψε μια αγκαλιά! Δεν την είχα από τους συμπαίκτες μου» | Sugklonistiko
21

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Στο Survivor μου έλειψε μια αγκαλιά! Δεν την είχα από τους συμπαίκτες μου»

Smiley face
«Είχα την ανάγκη να μιλήσω με έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να με καταλάβει, να μοιραστώ. Ήθελα μια αγκαλιά εμψύχωσης, δύναμης». Στο thema people και τον Κώστα Μπουρούση έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Παπαδοπούλου που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Survivor. «Τι μου έλειψε στο Survivor; Μια αγκαλιά. Πίστεψέ ...

«Είχα την ανάγκη να μιλήσω με έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να με καταλάβει, να μοιραστώ. Ήθελα μια αγκαλιά εμψύχωσης, δύναμης».
Στο thema people και τον Κώστα Μπουρούση έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Παπαδοπούλου που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Survivor.

«Τι μου έλειψε στο Survivor; Μια αγκαλιά. Πίστεψέ με, δεν μπορούσα να την έχω από τους συμπαίκτες μου. Τότε επιβεβαίωσα ότι πάνω απ’ όλα πρέπει να είμαστε άνθρωποι. Ότι κι αν μου κάνει κάποιος, αν δω ότι δεν είναι καλά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον πλησιάσω για να του δώσω το χέρι μου μήπως χρειάζεται τη βοήθειά μου.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Είχα την ανάγκη να μιλήσω με έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να με καταλάβει, να μοιραστώ. Ήθελα μια αγκαλιά εμψύχωσης, δύναμης, λίγο νοιάξιμο. Την είχες ανάγκη την επικοινωνία, ακόμη περισσότερο όταν βρίσκεσαι στο περιθώριο. Προσπαθούσα ν παρατηρώ τις συμπεριφορές, να εξηγώ κι έτσι τελικά επιβεβαίωσα πράγματα και καταστάσεις.

Αυτή είναι όμως η ζωή. Πρέπει να είσαι δυνατός. Να μην επηρεάζεσαι από τη μάζα. Να πιστεύεις σε σένα και να είσαι περήφανος για σένα εφόσον αυτό που είσαι δεν βλάπτει και δεν είναι εις βάρος κανενός. Αυτό κάνω και στη ζωή μου. Μπορεί να με ζορίζει, αλλά το προτιμώ. Έτσι νιώθω καλά, έτσι είμαι η Ειρήνη.

Η προίκα μου είναι οι αξίες και η παιδεία που μου έχει δώσει η οικογένειά μου. Και υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μου που με αγαπάνε και με εκτιμάνε γι’ αυτό που είμαι. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, με κάποιους ταιριάζουμε και με κάποιους άλλους όχι», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

πηγη:zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα

×