Εικόνες ντροπής στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου – Μωρά πεταμένα στο πάτωμα και γονείς σε απόγνωση | Sugklonistiko

Εικόνες ντροπής στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου – Μωρά πεταμένα στο πάτωμα και γονείς σε απόγνωση

Smiley face
Εικόνες που προβληματίζουν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού. Η Ρόδος παρακολουθεί τις αποκαλύψεις που συνοδεύονται από βίντεο και φωτογραφίες… Η Ρόδος έκρυβε ένα άγνωστο μυστικό που αποκαλύπεται με εικόνες από το αστυνομικό τμήμα του νησιού και μαρτυρίες. Τα κρατητήρια στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου ...

Εικόνες που προβληματίζουν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού. Η Ρόδος παρακολουθεί τις αποκαλύψεις που συνοδεύονται από βίντεο και φωτογραφίες…

Η Ρόδος έκρυβε ένα άγνωστο μυστικό που αποκαλύπεται με εικόνες από το αστυνομικό τμήμα του νησιού και μαρτυρίες. Τα κρατητήρια στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου έχουν μετατραπεί σε ένα άτυπο hot spot. Σε ένα χώρο χωρητικότητας 40 ατόμων, έχουν κυριολεκτικά στοιβαχτεί 120 άνθρωποι, η πλειοψηφία των οποίων είναι μετανάστες και πρόσφυγες, ανάμεσα στους οποίους και μικρά παιδιά.

Οι εικόνες με μωρά να κοιμούνται στο πάτωμα σφίγγουν το στομάχι. Κοντά οι γονείς τους που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Όλοι ήλπιζαν ότι θα μεταφερθούν σε οργανωμένες δομές, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Πέρα της ακαταλληλότητας του χώρου, προκύπτουν ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας, αφού οι πρόσφυγες και οι μετανάστες βρίσκονται δίπλα από τους ποινικούς κρατούμενους.

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×