Ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο για την Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε την να ποζάρει με white look στην καρδιά της Νέας Υόρκης | Sugklonistiko
45

Ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο για την Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε την να ποζάρει με white look στην καρδιά της Νέας Υόρκης

Smiley face
Δεν λέει να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένειά της, στη Νέα Υόρκη. Η παρουσιάστρια του Epsilon μοιράζεται φωτογραφίες από το ταξίδι της και με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη το...

Δεν λέει να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένειά της, στη Νέα Υόρκη. Η παρουσιάστρια του Epsilon μοιράζεται φωτογραφίες από το ταξίδι της και με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία, οι τρεις τους πέρασαν ένα μαγικό Σαββαοκύριακο στη “μικρή Ιταλία” της Νέας Υόρκης.

«Μια μικρή Ιταλία στην καρδιά της Νέας Υόρκης! Η γειτονιά που κάποτε κατοικούσαν κυρίως Ιταλοί. Με τραττορίες και νόστιμα κανόλι», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η Τατιάνα Στεφανίδου. Όσο για τη στιλιστική της επιλογή, η παρουσιάστρια επέλεξε για την έξοδό της, white look, κάτι σταθερό και ιδανικό για την εποχή.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

41

42

πηγη:fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα

×