Η συγκλονιστική ανάρτηση του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια στο Facebook από την εποχή που δεν αγαπούσε τόσο τη ζωή | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Η συγκλονιστική ανάρτηση του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια στο Facebook από την εποχή που δεν αγαπούσε τόσο τη ζωή

Smiley face
Mε αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών ο μεγάλος έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας έκανε στο Facebook μία συγκλονιστική ανάρτηση, κοιτάζοντας με θάρρος πίσω, 30 χρόνια πριν, στην εποχή που ο ίδιος δεν αγαπούσε και τόσο τον εαυτό του. Σήμερα, τρεις δεκαετίες μετά, μοιράζεται με το...

Mε αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών ο μεγάλος έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας έκανε στο Facebook μία συγκλονιστική ανάρτηση, κοιτάζοντας με θάρρος πίσω, 30 χρόνια πριν, στην εποχή που ο ίδιος δεν αγαπούσε και τόσο τον εαυτό του.

Σήμερα, τρεις δεκαετίες μετά, μοιράζεται με τους ιντερνετικούς του φίλους μερικές υπέροχες φωτογραφίες του φίλου του και φωτογράφου Χάρη Χριστόπουλου, ο οποίος πρόσφατα τις βρήκε κρυμμένες μέσα σε ένα κουτί και του τις έδωσε. Στο τέλος του ποστ ένα εμπνευστικό μήνυμα – κίνητρο προς όλους τους ανθρώπους που δίνουν τη δική τους μάχη με τα ναρκωτικά: «Αν μπόρεσα εγώ μπορείς και εσύ».

Ολόκληρη η λεζάντα του Βασίλη Ζούλια όπως συνοδεύει τις εικόνες του Χάρη Χριστόπουλου: «Σχεδόν 30 χρόνια μετά …με δυο αγαπημένες φίλες η Χριστίνα και η Καλλιοπη μου δίνουν κουράγιο μετά το πήδημα στο κενό..σήμερα σχεδόν 25 χρόνια σε αποχή λατρεύω τη ζωή...ναι μόνο εγώ θα μπορούσα να έχω τέτοιες φωτογραφίες από τον Χάρη Χριστόπουλο που όπου πήγαινε είχε κάμερα και τις βρήκε πρόσφατα σε ένα κουτί..πυτζαμες Χριστάκης …το κασετόφωνο prop…location ευαγγελισμος…όταν η ζωή κάνει styling…ευγνώμων γιατί αυτό το παιδί στο κρεββάτι δεν είμαι πια εγώ…παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών σήμερα…αν μπορεσα εγω μπορεις και εσυ….»

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Πηγή: womantoc.gr

Διαβάστε περισσότερα

×