Η Σοράγια από τη «Μαρία της Γειτονιάς» είναι ίδια κι απαράλλαχτη 22 χρόνια μετά | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Η Σοράγια από τη «Μαρία της Γειτονιάς» είναι ίδια κι απαράλλαχτη 22 χρόνια μετά

Smiley face
Δε χρειάζεται να έβλεπες φανατικά “Μαρία της Γειτονιάς” για να έχεις πετύχει στιγμές απείρου τηλεοπτικού κάλλους και υποκριτικής ερμηνείας συνάμα από εκείνη της Σοράγια Μοντενέγκρο, τριτοτέταρτη ξαδέρφη του Λουίς Φερνάντο Ντε Λα Βένγκα ή κατά κόσμον Ιτατί Καντοράλ, της ίσως πιο λατρεμένης “κακιάς” τ...

Δε χρειάζεται να έβλεπες φανατικά “Μαρία της Γειτονιάς” για να έχεις πετύχει στιγμές απείρου τηλεοπτικού κάλλους και υποκριτικής ερμηνείας συνάμα από εκείνη της Σοράγια Μοντενέγκρο, τριτοτέταρτη ξαδέρφη του Λουίς Φερνάντο Ντε Λα Βένγκα ή κατά κόσμον Ιτατί Καντοράλ, της ίσως πιο λατρεμένης “κακιάς” των μεξικάνικων και όχι μόνο σειρών της ελληνικής τηλεόρασης.

Για χάρη του ρόλου της ακούσαμε επικές ατάκες, όπως “Σοράγια παιδί μου σταμάτα να με χτυπάς, δεν κάνει να χτυπάς τη μάνα σου“, την είδαμε να σπάει τζαμαρία δωματίου πέφτοντας στο κενό και παρόλ’ αυτά να επιστρέφει σαν το Λάζαρο από τον άλλο κόσμο ζητώντας εκδίκηση..

Αλλά και να ωρύεται το δίχως άλλο επειδή ο Ναντίτο, που άλλοτε είχε πέσει στον έρωτά της, τόλμησε να φιλήσει την ανάπηρη θετή κόρη της..

Cuernavaca #conlafamilia #lasmañanitas

A post shared by Itatí cantoral (@itatic_oficial) on

via ladylike.gr

Διαβάστε περισσότερα

×