«Η Σάσα Σταμάτη σκέφτεται να φύγει μόνιμα στην Αμερική με τον σύντροφό της» | Sugklonistiko
9

«Η Σάσα Σταμάτη σκέφτεται να φύγει μόνιμα στην Αμερική με τον σύντροφό της»

Smiley face
Το ότι η Σάσα Σταμάτη σκέφτεται να εγκαταλείψει προσωρινά, όχι μόνο τα τηλεοπτικά πλατό, αλλά και την χώρα, υποστήριξε on air η Τζωρτζέλα Κόσιαβα! Η δημοσιογράφος τη νέα σεζόν δεν θα είναι στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, αλλά ούτε και στην late night εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπως δήλωσε πρόσφατα η ί...

Το ότι η Σάσα Σταμάτη σκέφτεται να εγκαταλείψει προσωρινά, όχι μόνο τα τηλεοπτικά πλατό, αλλά και την χώρα, υποστήριξε on air η Τζωρτζέλα Κόσιαβα!

Η δημοσιογράφος τη νέα σεζόν δεν θα είναι στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, αλλά ούτε και στην late night εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπως δήλωσε πρόσφατα η ίδια στο People.

Έπειτα από την προβολή της συνέντευξης που πήρε η Σάσα από τον Γρηγόρη Ψαριανό, η παρουσιάστρια του Μάτσες Μούτσες έκανε γνωστή την «βόμβα». «Οι πληροφορίες μου λένε ότι η Σάσα σκέφτεται σοβαρά να φύγει για ένα χρονικό διάστημα στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στην Αμερική, μαζί με τον σύντροφό της», ανέφερε, προσθέτοντας πως η σχέση της δημοσιογράφου είναι σοβαρή και ο σύντροφός της δραστηριοποιείται επαγγελματικά εκεί.

Μάλιστα, απευθυνόμενη προς την Σάσα, η Τζωρτζέλα πρόσθεσε: «εσύ αποφασίζεις! Τώρα μην με πάρεις τηλέφωνο και μου πεις τι είναι αυτά που λέω. Το έχω κάνει το ρεπορτάζ μου» και έκλεισε το μάτι!

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν:

πηγη:peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×