Η παγκόσμια πρωταθλήτρια pole dancing είναι 66 χρονών και ξεκίνησε να εξασκείται στα 59 της | Sugklonistiko

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια pole dancing είναι 66 χρονών και ξεκίνησε να εξασκείται στα 59 της

Smiley face
Η Greta Pontarelli είναι 5 φορές πρωταθλήτρια κόσμου στο pole dancing. Είναι πρώην γυμνάστρια και ξεκίνησε να ασχολείται με αυτό, όταν πληροφορήθηκε στα 59 της ότι θα πρέπει να δώσει τη δική της μάχη με την οστεοπόρωση. Δεν το έβαλε κάτω, όπως λέει, καθώς αναζητούσε μια μορφή άσκησης που θα την κρατ...

Η Greta Pontarelli είναι 5 φορές πρωταθλήτρια κόσμου στο pole dancing. Είναι πρώην γυμνάστρια και ξεκίνησε να ασχολείται με αυτό, όταν πληροφορήθηκε στα 59 της ότι θα πρέπει να δώσει τη δική της μάχη με την οστεοπόρωση. Δεν το έβαλε κάτω, όπως λέει, καθώς αναζητούσε μια μορφή άσκησης που θα την κρατά σε εγρήγορση και θα της δίνει την αίσθηση ότι πετάει.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Μετά από άπειρες συμμετοχές σε διαγωνισμούς, 5 παγκόσμιους τίτλους και ίσως τις πιο εντυπωσιακές φιγούρες που μπορεί να δει κανείς από γυναίκα σε στύλο -ένα παρεξηγημένο άθλημα, όπως λέει- η Pontarelli δεν χρειάζεται να κάνει πολλά για να αφήσει τους γύρω της άφωνους, είτε πρόκειται για άντρες είτε για γυναίκες. Καθημερινά στο instagram, αλλά και στο κανάλι της στο Youtube εισπράττει υμνητικά σχόλια για τη φυσική κατάσταση, το απίστευτο σώμα και τη νεανική της εμφάνιση, ενώ η ίδια συνηθίζει να δηλώνει ότι το pole dancing δεν έχει να κάνει με τα στερεότυπα περί σέξι χορευτριών, αλλά πρόκειται για ένα σπορ που κρατά ζωντανά σώμα και πνεύμα. Το αν οι φωτογραφίες και τα βίντεο αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, μπορείτε να το συμπεράνετε μόνοι σας.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×