Η νύφη: Όλα όσα θα δούμε στη νέα τουρκική σειρά | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
24

Η νύφη: Όλα όσα θα δούμε στη νέα τουρκική σειρά

Smiley face
Μια νέα τουρκική σειρά έρχεται από την επόμενη Δευτέρα στο πρόγραμμα του Mega. Πρόκειται για μια νέα παραγωγή με αξιόλογους ηθοποιούς. Στη νέα σειρά του μεγάλου καναλιού με τίτλο «H νύφη» θα γνωρίζουμε ένα ζευγάρι που θα δώσει μάχη για τον έρωτα του.Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σ...

Μια νέα τουρκική σειρά έρχεται από την επόμενη Δευτέρα στο πρόγραμμα του Mega.

Πρόκειται για μια νέα παραγωγή με αξιόλογους ηθοποιούς. Στη νέα σειρά του μεγάλου καναλιού με τίτλο «H νύφη» θα γνωρίζουμε ένα ζευγάρι που θα δώσει μάχη για τον έρωτα του.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η υπόθεση:

Η Σουρεϊγιά είναι μια όμορφη και περήφανη νεαρή κοπέλα, η οποία μεγάλωσε χωρίς γονείς και αναγκάστηκε από πολύ μικρή να είναι υπεύθυνη για τη ζωή της. Ο Φαρούκ Μποράν είναι ένας πλούσιος και χαρισματικός επιχειρηματίας, ο οποίος ωστόσο προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από την αυταρχική μητέρα του, την κυρία Εσμά.

Ο Φαρούκ και η Σουρεϊγιά ερωτεύονται κεραυνοβόλα και ο γάμος τους γίνεται αμέσως. Ωστόσο, ο έρωτάς τους, από το πρώτο κιόλας λεπτό, θα περάσει από αρκετές δοκιμασίες.

H Σουρεϊγιά, που έχει μεγαλώσει στην Κωνσταντινούπολη και λατρεύει την ελευθερία της αναγκάζεται να μετακομίσει σε μια μικρή πόλη. Από την στιγμή που διαβαίνει το κατώφλι του αρχοντικού έρχεται αντιμέτωπη με την πεθερά της, τους τρεις αδερφούς του Φαρούκ και την Ιπέκ, τη γυναίκα που προόριζε για σύζυγο του Φαρούκ η κυρία Εσμά αλλά παντρεύτηκε ο αδερφός του, ο Φικρέτ. Ο Φαρούκ, παρά τη μοντέρνα του εμφάνιση είναι στενά δεμένος με την οικογένειά του και τις παραδόσεις.

Προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες ανάμεσα στη γυναίκα που αγαπά και τη μητέρα που σέβεται, όταν έρχεται αντιμέτωπος με έναν απρόσμενο εχθρό.

Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα κλονίσουν συθέμελα το σχεδόν τετρακοσίων χρόνων αρχοντικό των Μποράν.

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα

×