Η μητέρα από αυτά τα τετράδυμα δεν μπορούσε να τα ξεχωρίσει και ο μπαμπάς τους βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να βοηθήσει | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Η μητέρα από αυτά τα τετράδυμα δεν μπορούσε να τα ξεχωρίσει και ο μπαμπάς τους βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να βοηθήσει

Smiley face
Οι περισσότεροι δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν τα δίδυμα, φανταστείτε όμως πόσο δύσκολο είναι να ξεχωρίσεις τα τετράδυμα! Γι’ αυτό, μια Κινέζα μαμά βρήκε έναν πρακτικό τρόπο για να βοηθήσει τον κόσμο να ξεχωρίσει τα τετράδυμα αγόρια της. Μόλις διέδωσε στο διαδίκτυο αυτή την εξυπηρετική λύση, η μητέρα κ...

Οι περισσότεροι δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν τα δίδυμα, φανταστείτε όμως πόσο δύσκολο είναι να ξεχωρίσεις τα τετράδυμα! Γι’ αυτό, μια Κινέζα μαμά βρήκε έναν πρακτικό τρόπο για να βοηθήσει τον κόσμο να ξεχωρίσει τα τετράδυμα αγόρια της. Μόλις διέδωσε στο διαδίκτυο αυτή την εξυπηρετική λύση, η μητέρα και τα αγόρια της τράβηξαν την προσοχή του κόσμου!

Τα τέσσερα πανομοιότυπα αγόρια, ο Jiang Yunlong, ο Jiang Yunxiao, ο Jiang Yunhan και ο Jiang Yunlin είναι τετράδυμα αδέλφια και ζουν στην πόλη του Shenzhen, της επαρχίας Guangdong στη Νότια Κίνα. Τα τέσσερα αδέλφια ήταν τόσο ίδια που ακόμη και ο πατέρας τους δυσκολευόταν να τα ξεχωρίσει!

Video Screenshot | Live Leak

“Οι γιοι μου είναι ίδιοι μεταξύ τους. Ακόμα και σήμερα, ο πατέρας τους δεν μπορεί να πει ποιος είναι ποιος. Μερικές φορές, τιμωρεί τον έναν για κάτι που έκανε ένας άλλος,” δήλωσε η μητέρα των αγοριών, Tan Chaoyun, στα τοπικά ΜΜΕ.

YouTube Screenshot | CBS News

Video Screenshot | Live Leak

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Για να λύσει τη σύγχυση, η μητέρα βρήκε μια φαεινή ιδέα! Το 2012, όταν τα τότε εξάχρονα αγόρια της προετοιμάζονταν για την πρώτη ημέρα του σχολείου τους, η μητέρα τους αποφάσισε να τους κάνει μερικά εκκεντρικά κουρέματα.

Video Screenshot | Live Leak

Είχαν ο καθένας τους από έναν αριθμό: 1, 2, 3 και 4, και το κούρεμα έγινε με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να αναγράφεται ο κάθε αριθμός στο κεφάλι του αντίστοιχου παιδιού! Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα υπήρχαν προβλήματα ούτε για τους δασκάλους τους ούτε για τους γονείς των παιδιών.

YouTube Screenshot | CBS News

“Οι δάσκαλοι και οι συμμαθητές τους δεν μπορούν να μπερδευτούν με τα μεγάλα νούμερα στο κεφάλι τους”, δήλωσε η μητέρα τους.

YouTube Screenshot | CBS News

Τα τολμηρά κουρέματα των τετράδυμων προσελκύουν την προσοχή όλων όταν τα παιδιά φτάνουν στο σχολείο!

Από τότε, τα αξιολάτρευτα αγόρια έχουν γίνει διάσημα. Στην πραγματικότητα, είναι πλέον ηθοποιοί στην Κίνα.


Credit: Weibo | 深圳四胞胎

Δείτε τα αξιολάτρευτα τετράδυμα αγόρια στο παρακάτω βίντεο:Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×