Η μακάβρια ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη με αφορμή το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη | Sugklonistiko
28

Η μακάβρια ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη με αφορμή το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη

Smiley face
Ο Ηλίας Ψινάκης έχει σίγουρα πολλά χαρίσματα. Ένα από αυτά είναι το αστείρευτο χιούμορ του, ενώ ο ίδιος δεν διστάζει πολλές φορές να κάνει χιούμορ μιλώντας και για την ηλικία του. Αυτή τη φορά ο Δήμαρχος Μαραθώνα θέλησε να κάνει μια μακάβρια ανάρτηση με αρκετή δόση χιούμορ. Συγκεκριμένα, με αφορμή τ...

Ο Ηλίας Ψινάκης έχει σίγουρα πολλά χαρίσματα. Ένα από αυτά είναι το αστείρευτο χιούμορ του, ενώ ο ίδιος δεν διστάζει πολλές φορές να κάνει χιούμορ μιλώντας και για την ηλικία του. Αυτή τη φορά ο Δήμαρχος Μαραθώνα θέλησε να κάνει μια μακάβρια ανάρτηση με αρκετή δόση χιούμορ.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, ο Ηλίας Ψινάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία βλέπουμε τον ίδιο, δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ζωή Λάσκαρη.

Όσο για το σχόλιό του; Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «”Εξαφανίζεστε με την σειρά που εμφανίζεστε…” μου είπε γελώντας ένας κοινός πολύ καλός φίλος, και των τριών μας, με πάρα πολύ χιούμορ…!!!».

26

Πηγή fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα

×