Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια είναι πιο όμορφη και από την… Μαρίνα Κουντουράτου (Pics) | Sugklonistiko
24

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια είναι πιο όμορφη και από την… Μαρίνα Κουντουράτου (Pics)

Smiley face
Ίδια με τη μαμά της η 18χρονη Αφροδίτη! Όλοι θυμόμαστε την Εβελίνα Παπούλια έγκυο στους «Δυο Ξένους» το 1998. Η ηθοποιός κατάφερε να μπει για τα καλά στον ρόλο της εγκυμονούσας Μαρίνας Κουντουράτου, χαρίζοντας μας μοναδικές στιγμές γέλιου με τις παραξενιές και τις λιγούρες της στη σειρά. Τα χρόνια π...

Ίδια με τη μαμά της η 18χρονη Αφροδίτη!

Όλοι θυμόμαστε την Εβελίνα Παπούλια έγκυο στους «Δυο Ξένους» το 1998. Η ηθοποιός κατάφερε να μπει για τα καλά στον ρόλο της εγκυμονούσας Μαρίνας Κουντουράτου, χαρίζοντας μας μοναδικές στιγμές γέλιου με τις παραξενιές και τις λιγούρες της στη σειρά.

Τα χρόνια πέρασαν και το κορίτσι που είχε η Εβελίνα στην κοιλιά της, σήμερα αποτελεί… κλώνο της, με όποιον τη γνωρίζει να κάνει λόγο για ένα άκρως εντυπωσιακό πλάσμα. Το όνομά της; Αφροδίτη Λιάντου.

Η νεαρή είναι σήμερα 18 ετών και τείνει να ξεπεράσει σε γοητεία τη μητέρα του στον πιο γοητευτικό της ρόλο: Αυτόν της Μαρίνας.

Με μεγάλα καταγάλανα μάτια και συχνές αλλαγές στα μαλλιά της, η Αφροδίτη δεν θα μπορούσε παρά να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο το παλιό γνωμικό πως… το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά.

Μαμά και κόρη εντυπωσιάζουν. Συμφωνείτε;

1

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

Πηγή: /menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα

×