Οι “εύκολες” γυναίκες κάνουν… μπαμ! Πώς θα τις ξεχωρίσεις; | Sugklonistiko
23

Οι “εύκολες” γυναίκες κάνουν… μπαμ! Πώς θα τις ξεχωρίσεις;

Smiley face
Μπορείς να καταλάβεις από την πρώτη ματιά ΑΝ μια γυναίκα είναι “εύκολη”;;; Κι όμως! Αυτό υποστηρίζει πρόσφατη Βρετανική έρευνα. Σύμφωνα με την έρευνα, οι αναλογίες του σώματος μπορούν να αποκαλύψουν πόσο σeξοuαλικά εvεργή είναι. Σύμφωνα με τη νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Λιντς που δημοσιεύθηκε...

Μπορείς να καταλάβεις από την πρώτη ματιά ΑΝ μια γυναίκα είναι “εύκολη”;;; Κι όμως!

Αυτό υποστηρίζει πρόσφατη Βρετανική έρευνα. Σύμφωνα με την έρευνα, οι αναλογίες του σώματος μπορούν να αποκαλύψουν πόσο σeξοuαλικά εvεργή είναι.

Σύμφωνα με τη νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Λιντς που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Archives of Seχual Behaviour, το σημείο του σώματος που φαίνεται να συνδέεται άμεσα με τις σeξouαλικές επιλογές είναι η γυvαικεία λεκάvη.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που έχουν πιο ανοιχτή λεκάνη είναι πιο πιθανό να προτιμήσουν το σeξ της μιας βραδιάς (One-night stand) ενώ έχουν την τάση να αλλάζουν περισσότερους εpωτικούς συντρόφους.

Μάλιστα, αυτή η θεωρία έχει καθαρά βιολογική βάση, αφού οι γυναίκες με μεγάλη λεκάνη, υποσυνείδητα δεν φοβούνται τη γέννα.

Οσο για το ιδανικό μέγεθος λεκάνης, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι πιο απελευθερωμένες σeξouαλικά γυναίκες είναι αυτές στις οποίες η απόσταση μεταξύ των δύο οστών της λεκάνης ξεπερνά τα 35 εκατοστά.
Οπως διευκρινίζουν οι επιστήμονες, η διαπίστωση αυτή, συνδέεται άμεσα με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, την ικανότητά μας να περπατάμε και την ικανότητα των γυναικών να γεννούν χωρίς δυσκολία ένα παιδί.

Πηγή: medicalland.gr

Διαβάστε περισσότερα

×