Η Χαρά Βοσκοπούλου μεγάλωσε και ομόρφυνε. ΠΟΛΥ! Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της | Sugklonistiko
27

Η Χαρά Βοσκοπούλου μεγάλωσε και ομόρφυνε. ΠΟΛΥ! Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της

Smiley face
Πριν περίπου δέκα χρόνια το όνομά της και οι φωτογραφίες της έπαιζαν σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές και σε όλα τα περιοδικά life style λόγω της διαμάχης της Τζούλιας Παπαδημητρίου και του Τόλη Βοσκόπουλου που αμφισβητούσε την πατρότητα. Ο λόγος για την Χαρά Βοσκοπούλου, που στην εφηβείας της βρέθη...

Πριν περίπου δέκα χρόνια το όνομά της και οι φωτογραφίες της έπαιζαν σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές και σε όλα τα περιοδικά life style λόγω της διαμάχης της Τζούλιας Παπαδημητρίου και του Τόλη Βοσκόπουλου που αμφισβητούσε την πατρότητα. Ο λόγος για την Χαρά Βοσκοπούλου, που στην εφηβείας της βρέθηκε να αντιμετωπίζει μια τόσο τραγική κατάσταση.

Ωστόσο, αν και η υπόθεση ακόμα βρίσκεται στα δικαστήρια με τους γονείς της να αντιμάχονται, η ίδια έχει αποφασίσει να απέχει από όλα αυτά και συγκεντρώνεται στους επαγγελματικούς της στόχους, μακριά από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα ζει στην Αγγλία, όπου, αφού πήρε το πτυχίο της στη Νομική, συνεχίζει το διδακτορικό της στο Ποινικό Δίκαιο.

Στα 28 της χρόνια η αλλαγή της είναι εντυπωσιακή. Δεν είναι πλέον η ασχημούλα έφηβη αλλά μια πολύ όμορφη νεαρή κοπέλα! Δείτε τη φωτογραφία που ποζάρει με την μαμά της:

25

Πηγή: apithano.gr

Διαβάστε περισσότερα

×