Γιώργος Μανίκας: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του 4χρονου γιου του πριν μπει στο Survival | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
7

Γιώργος Μανίκας: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του 4χρονου γιου του πριν μπει στο Survival

Smiley face
Ένα τρυφερό «αντίο» και μια σφιχτή αγκαλιά από τον 4χρονο γιο του ήταν η τελευταία εικόνα που πήρε μαζί του ο Γιώργος Μανίκας πριν μπει στο Survival Secret. Το μοντέλο, που αναχώρησε για την Κουρούτα μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες το μεσημέρι της Τετάρτης, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagr...

Ένα τρυφερό «αντίο» και μια σφιχτή αγκαλιά από τον 4χρονο γιο του ήταν η τελευταία εικόνα που πήρε μαζί του ο Γιώργος Μανίκας πριν μπει στο Survival Secret.

Το μοντέλο, που αναχώρησε για την Κουρούτα μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες το μεσημέρι της Τετάρτης, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή που ο μικρός Άγγελος Ιωάννης τον αποχαιρετά.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

«Μπαμπά είμαι πολύ περήφανος για σένα…. Σ’ αγαπάω πολύ πολύ πολύ», λέει ο 4χρονος και τον αγκαλιάζει, ενώ όταν εκείνος τον ρωτά «κι άμα φύγω στη ζούγλα;», απαντά «θα το βλέπω εγώ, δεν πειράζει!».

Στη λεζάντα του βίντεο ο Γιώργος έγραψε πως «μετά από πολλές συζητήσεις αποφασίσαμε να πάει ο μπαμπάς στην ζούγκλα!!!! Εύχομαι να είσαι υπερήφανος για μένα πάντα και….. υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα καρδούλα μου….!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!», ενώ το περιστατικό μας θύμισε τον τρόπο με τον οποίο ο γιος του Στέλιου Χανταμπάκη, Μανώλης, τον αποχαιρέτισε τον περασμένο Φεβρουάριο για να πάει στο Survivor!

Δείτε το τρυφερό βίντεο:

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×