Γιώργος Αγγελόπουλος: «Υπήρχαν συμπεριφορές από συμπαίκτες και αντιπάλους…» | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
23

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Υπήρχαν συμπεριφορές από συμπαίκτες και αντιπάλους…»

Smiley face
«Και να μην ξεχνάμε ότι λάθη κάνουμε όλοι μας. Το θέμα είναι πώς τα προσπερνάμε, αν θέλουμε να τα ξεπεράσουμε και να μην τα επαναλάβουμε». Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη στην ραδιοφωνικό εκπομπή “Καλοκαίρι στο νότο” και τους Γιώργο Μπαλοθιάρη και Γωγώ Βερίγου και απάντησε μεταξύ άλλων σε ερ...

«Και να μην ξεχνάμε ότι λάθη κάνουμε όλοι μας. Το θέμα είναι πώς τα προσπερνάμε, αν θέλουμε να τα ξεπεράσουμε και να μην τα επαναλάβουμε».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη στην ραδιοφωνικό εκπομπή “Καλοκαίρι στο νότο” και τους Γιώργο Μπαλοθιάρη και Γωγώ Βερίγου και απάντησε μεταξύ άλλων σε ερώτηση για τα όσα αντιμετώπισε από συμπαίκτες και αντιπάλους.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Υπάρχουν πράγματα τα οποία θυμάσαι και είτε τα έχεις συγχωρέσει σε κάποιους είτε δεν θέλεις να τα θυμάσαι; Πώς νιώθεις γι’ αυτά τα γεγονότα, ξέρουμε για τι μιλάμε, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Μετά από τόσο καιρό, πώς νιώθεις για όλα αυτά τα οποία έγιναν στον Άγιο Δομίνικο.

Νιώθω μια μεγάλη ευθύνη γιατί όταν κάποιος ταυτίζεται και αυτή τη στιγμή έχω αντιληφθεί ότι πολλοί ταυτίστηκαν με μένα, είναι πολύ μεγάλη ευθύνη το να ταυτίζεται κάποιος με σένα. Σίγουρα μέσα στο παιχνίδι η συμπεριφορά μου δεν ξεκινούσε σκεπτόμενος κάτι τέτοιο γιατί δεν είχαμε εικόνα του τι γίνεται στον έξω κόσμο.

Από εκεί και πέρα, αυτό που ήθελα ήταν να είμαι εγώ καλά και να επιβιώσω ή να συμβιώσω με αυτούς τους ανθρώπους. Σίγουρα έγιναν κάποια πράγματα και κάποιες συμπεριφορές από τους συμπαίκτες και αντιπάλους, αλλά ο καθένας εκεί κατέθεσε τον εαυτό του.

Δεν χαρακτηρίζονται όμως οι άνθρωποι μέσα από μια κίνηση ή από ένα λάθος που έχουν κάνει. Οπωσδήποτε έπαιξε το ρόλο του στην καθημερινότητα εκεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι απόλυτα ο κανόνας και ο άνθρωπος αυτός γενικά στη ζωή του. Και να μην ξεχνάμε ότι λάθη κάνουμε όλοι μας. Το θέμα είναι πώς τα προσπερνάμε, αν θέλουμε να τα ξεπεράσουμε και να μην τα επαναλάβουμε.

πηγη:zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα

×