Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αλήθεια για το πολυτελές τζιπ! | Sugklonistiko
5

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αλήθεια για το πολυτελές τζιπ!

Smiley face
Διαβάστε τι ακριβώς συμβαίνει με τον Ντάνο και το “θηρίο” της ασφάλτου που οδηγούσε προ ημερών! Πριν λίγες μέρες βγήκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος οδηγούσε ένα πολυτελές τζιπ. Πολλοί ήταν αυτοί που νόμιζαν πως ο Ντάνος το αγόρασε, ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Σύμφ...

Διαβάστε τι ακριβώς συμβαίνει με τον Ντάνο και το “θηρίο” της ασφάλτου που οδηγούσε προ ημερών!

Πριν λίγες μέρες βγήκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος οδηγούσε ένα πολυτελές τζιπ. Πολλοί ήταν αυτοί που νόμιζαν πως ο Ντάνος το αγόρασε, ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Σύμφωνα με δημοσίευμα της freddonews και της Σπυριδούλας Τριάντου, το συγκεκριμένο τζιπ ήταν νοικιασμένο και μάλιστα από εταιρεία που έχει ένας φίλος του.

«Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κύριο Νίκο Χαλιβελάκη της εταιρείας Ε. Χαλιβελάκης με ενοικιάσεις αυτοκινήτων που δραστηριοποιείται σε Σκιάθο και Αθήνα. Ο ίδιος εξηγεί τι έχει συμβεί: «Με τον Γιώργο είμαστε πολύ φίλοι και έτσι με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε ένα αυτοκίνητο για να κάνει τις δουλειές του στην Αθήνα. Έτσι του έκανα χορηγία το συγκεκριμένο που είναι και το προσωπικό μου αφού εκείνη τη περίοδο δεν είχα κάτι άλλο ελεύθερο. Αν δείτε καλά, το αυτοκίνητο έχει και αυτοκόλλητο με την εταιρεία μας»», αναφέρεται στο δημοσίευμα της freddonews.

Ντάνος: Κανείς δεν περίμενε αυτή την αντίδραση! Κατέβηκε από το αμάξι του και…

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα

×