Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η φωτογραφία και το συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του | Sugklonistiko
7

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η φωτογραφία και το συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

Smiley face
Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχασε τον αγαπημένο του πατέρα και ο ηθοποιός θέλησε μέσω Instagram, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια συγκινητική φωτογραφία. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια εικόνα, στην ...

Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχασε τον αγαπημένο του πατέρα και ο ηθοποιός θέλησε μέσω Instagram, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια συγκινητική φωτογραφία.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια εικόνα, στην οποία τον βλέπουμε σε πιο μικρή ηλικία μαζί με τον πατέρα του και σχολίασε: «Κάπου, κάπως, κάποτε… 5 χρόνια… Απουσίας».

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε ανοίξει στο παρελθόν την καρδιά του στην εκπομπή «Νικ ο κλοκ» του Νίκου Μουτσινά και είχε πει μεταξύ άλλων για τον θάνατο του πατέρα του: «Ήμουν πολύ χαλαρός από την αρχή, επειδή δεν ήταν και τόσο άμεσος θάνατος, ήταν καρκίνος που αυτό έχει δυο όψεις. Ο μισός θάνατος είναι όταν σου λένε ότι έχει καρκίνο και ο άλλος μισός είναι μετά. Απλά επειδή ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ χιούμορ, ήταν πολύ επικοινωνιακός, πολύ χωρατατζής, πολύ καλός άνθρωπος για μένα, εξαιρετικός, νομίζω ότι μετά θάνατον θα ήθελε για μένα να είμαι χαρούμενος. Και γι’ αυτό σκέψου τη δεύτερη μέρα μετά την κηδεία και αυτό που μπορεί να το κατακρίνουν στα περισσότερα χωριά, εγώ ήμουν περιοδεία.

Θυμάμαι ήμουν στη Βέροια πήγα στη κηδεία και μετά το βράδυ έπαιζα στη Θεσσαλονίκη, μετά πήγα Αλεξανδρούπολη και το βράδυ πήγαμε παρέα στον Πάνο Κιάμο, ανοίξαμε τα μπουκάλια μας και διασκεδάσαμε. Πενθούσα μέχρι να πεθάνει. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Ήταν 62 ετών».

29

Πηγή: this.gr

Διαβάστε περισσότερα

×