Για όλες τις γυναίκες που φοβούνται να βγουνε με μαγιό στην παραλία | Sugklonistiko

Για όλες τις γυναίκες που φοβούνται να βγουνε με μαγιό στην παραλία

Smiley face
Οι φωτογραφίες του καλοκαιριού συνεπάγονται άγχους και ανησυχίας για το αποτέλεσμα, αν δεν έχεις τις ιδανικές αναλογίες που μαγνητίζουν τη φωτογένεια και τα χιλιάδες likes. Ο φόβος και ο τρόμος μιας γυναίκας με κυτταρίτιδα, παραπάνω κιλά, ραγάδες ,είναι το να χρειαστεί για κάποιο λόγο να φωτογραφηθε...

Οι φωτογραφίες του καλοκαιριού συνεπάγονται άγχους και ανησυχίας για το αποτέλεσμα, αν δεν έχεις τις ιδανικές αναλογίες που μαγνητίζουν τη φωτογένεια και τα χιλιάδες likes.

Ο φόβος και ο τρόμος μιας γυναίκας με κυτταρίτιδα, παραπάνω κιλά, ραγάδες ,είναι το να χρειαστεί για κάποιο λόγο να φωτογραφηθεί με μαγιό. Γιατί; Γιατί εκτίθεται με έναν τρόπο που την κάνει να νιώθει άβολα.

Ενάντια σε αυτό το αίσθημα, η plus size blogger Gemma – Louise Bond, αποφάσισε να ανεβάσει μια δική της φωτογραφία με μαγιό, ώστε να πει σε όσες παλεύουν με την εικόνα του κορμιού τους – ειδικά σε κοινή θέα – ότι δεν υπάρχει λόγος να τρομοκρατούνται τόσο, γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται όσο νομίζουν. Για την ακρίβεια, κανείς δεν πρόκειται να δώσει σημασία στη φωτογραφία με το μπικίνι σου. Τουλάχιστον όχι τη σημασία που νομίζεις.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Swimsuit fear

I’m on my holidays and having major discussions about swimsuits & the fear women have around them….

Δημοσιεύτηκε από That Belfast Girl στις Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

“[..] Στo διαδίκτυο συνήθως βλέπουμε αδύνατα κορίτσια να φορούν μπικίνι και κυριολεκτικά πληγώνεται η καρδιά μου. Εγώ ποτέ δε θα είμαι έτσι και πολλές νέες γυναίκες στοχεύουν σε μια ανέφικτη τελειότητα. Ανησυχώ αλήθεια για τα νέα κορίτσια στη ζωή μου που έχουν δεύτερες σκέψεις στο να απολαύσουν τον ήλιο με τους φίλους τους.

Εδώ είμαι εγώ που φοράω νούμερο 14. Δεν έχω βγάλει ποτέ στη ζωή μου μια φωτογραφία με μαγιό για να την ανεβάσω κάπου. Θέλω να είμαι ένα πρότυπο διαφορετικού τύπου – είτε για σένα, είτε για τις κόρες σου που μπορεί να διαβάζουν το blog μου.

Έχω λίπος στην πλάτη, μεγάλο στήθος και ραγάδες σε αφθονία, αλλά το σώμα μου με συντροφεύει εδώ και 25 χρόνια σε όλα μου τα σκαμπανεβάσματα, συμπεριλαμβανομένων και πολλών επεμβάσεων.

Μεγάλωσα έχοντας ένα υπέροχο πρότυπο, τη μητέρα μου – κάποια που ήταν πάντα τέλεια όταν φορούσε μαγιό, άσχετα με το μέγεθός της, κι αυτό εξαιτίας της αυτοπεποίθησης και του αέρα της.

Έτσι, για το δικό μου καλό (και ελπίζω για το καλό μερικών από εσάς), απολαύστε τη ζωή σας. Η μόνη που νοιάζεται για τη selfie με το μαγιό σου, είσαι εσύ. Απογείωσε ό,τι έχεις“.

Πηγή: ladylike.gr

Διαβάστε περισσότερα

×