Για να μην σας πιάνουν αδιάβαστους! Μάθετε από πού ξεκίνησε η μόδα των φλαμίνγκος | Sugklonistiko
46

Για να μην σας πιάνουν αδιάβαστους! Μάθετε από πού ξεκίνησε η μόδα των φλαμίνγκος

Smiley face
Τα πανέμορφα φουσκωτά που έχουν κατακλύσει θάλασσες και πισίνες Πολύ της μόδας έχουν γίνει τα φλαμίνγκος τόσο τα φουσκωτά, όσο και τα μαγιό και πολλά κορίτσια αν όχι όλα τρέχουν για να τα αγοράσουν. Από πού όμως ξεκίνησε αυτή η μόδα; Η αρχή έγινε το 2015 όταν μία εταιρία με πισίνες σκέφτηκε να κάνει...

Τα πανέμορφα φουσκωτά που έχουν κατακλύσει θάλασσες και πισίνες

Πολύ της μόδας έχουν γίνει τα φλαμίνγκος τόσο τα φουσκωτά, όσο και τα μαγιό και πολλά κορίτσια αν όχι όλα τρέχουν για να τα αγοράσουν.

Από πού όμως ξεκίνησε αυτή η μόδα;

Η αρχή έγινε το 2015 όταν μία εταιρία με πισίνες σκέφτηκε να κάνει δώρο στους νέους ιδιοκτήτες φουσκωτούς κύκνους. Πρώτη η Τέιλορ Σουίφτ δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ήταν πάνω σε έναν φουσκωτό κύκνο και από τότε όλο και περισσότεροι άνθρωποι έδειξαν ενδιαφέρον για τα φουσκωτά.

Αυτό οδήγησε πολλές εταιρίες να δημιουργήσουν φουσκωτά σε διάφορα σχέδια, από ντόνατς, ανανάδες και πίτσες μέχρι φλαμίνγκος. Μόνο που τα τελευταία ήρθαν για να μείνουν.

Τα πανέμορφα φουσκωτά δημιουργήθηκαν από την αυστραλιανή εταιρία «Sunnylife», ήρθαν στην Ελλάδα και έκτοτε οι μισές πισίνες και θάλασσες είναι γεμάτες με τα ροζ φουσκωτά.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε περισσότερα

×