Γάμος Μπακογιάννη-Κοσιώνη: Αυτό είναι το σπίτι που θα παντρευτούν ο Κώστας Μπακογιάννης με την Σία Κοσιώνη | Sugklonistiko
16

Γάμος Μπακογιάννη-Κοσιώνη: Αυτό είναι το σπίτι που θα παντρευτούν ο Κώστας Μπακογιάννης με την Σία Κοσιώνη

Smiley face
Λίγες ώρες έμειναν για τον γάμο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη που θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Καρπενήσι. Στο πλευρό τους θα βρίσκονται πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα, οι συγγενείς τους οι στενοί τους φίλοι και τα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη, Παύλος και Δανάη. Σύμφωνα με πληρ...

Λίγες ώρες έμειναν για τον γάμο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη που θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Καρπενήσι.

Στο πλευρό τους θα βρίσκονται πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα, οι συγγενείς τους οι στενοί τους φίλοι και τα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη, Παύλος και Δανάη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiastar.gr το μυστήριο του γάμου και η δεξίωση θα πραγματοποιηθούν στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη που αποτελεί αγαπημένο χώρο διαμονής για όλη την οικογένεια και κυρίως για το αγαπημένο ζευγάρι.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης με την μέλλουσα σύζυγό του Σία Κοσιώνη, δείπνησαν και διασκέδασαν με τους καλεσμένους τους σε γνωστό κέντρο της Ποταμιάς.

Δείτε φωτογραφία του σπιτιού:

14

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε περισσότερα

×