Φωτογράφος απαθανάτισε ηλικιωμένο ζευγάρι για να δείξει ότι η αγάπη υπερβαίνει τον χρόνο | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Φωτογράφος απαθανάτισε ηλικιωμένο ζευγάρι για να δείξει ότι η αγάπη υπερβαίνει τον χρόνο

Smiley face
Όποιος έχει παρακολουθήσει την ταινία «Ψηλά στον Ουρανό», πιθανότατα ενθουσιάστηκε με την ερωτική ιστορία του ηλικιωμένου ζευγαριού, του Καρλ και της Έλι Φρέντρικσεν. Στην πραγματικότητα, τέτοιες σχέσεις αγάπης μετά από πολλά χρόνια, είναι σπάνιες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι παρακάτω φωτογραφίες...

Όποιος έχει παρακολουθήσει την ταινία «Ψηλά στον Ουρανό», πιθανότατα ενθουσιάστηκε με την ερωτική ιστορία του ηλικιωμένου ζευγαριού, του Καρλ και της Έλι Φρέντρικσεν. Στην πραγματικότητα, τέτοιες σχέσεις αγάπης μετά από πολλά χρόνια, είναι σπάνιες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας κάνουν να πιστέψετε πως υπάρχει αληθινή αγάπη και σίγουρα αψηφά το πέρασμα του χρόνου.

Η φωτογράφιση έγινε από τη Ρωσίδα φωτογράφο Ιρίνα Νεντιάλκοβα. Αφού δημοσίευσε τις φωτογραφίες στη σελίδα της στο Facebook, κοινοποιήθηκαν πολλές φορές, κυκλοφόρησαν σε όλο τον κόσμο και είχαν θετική ανταπόκριση.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του όμορφου, ερωτευμένου ζευγαριού, που αποδεικνύει πως η αγάπη αντέχει και δεν χάνεται με το πέρασμα του χρόνου.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Πηγή ilestwra.com

Διαβάστε περισσότερα

×