Φεύγει ο Αϊβάζης από το Survival; Πιέζει η Κορινθίου την παραγωγή! | Sugklonistiko
14

Φεύγει ο Αϊβάζης από το Survival; Πιέζει η Κορινθίου την παραγωγή!

Smiley face
Η ηθοποιός έφτασε στα όριά της μετά την κριτική που δέχτηκε για το sexy εξώφυλλο. Εξελίξεις μη αναμενόμενες στο Survival Secret. Η Μαρία Κορινθίου ζητά ο Γιάννης Αϊβάζης να βγει το συντομότερο από το παιχνίδι, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο reality. Όλα ξεκίνησαν από τον ντόρο που δημιουργήθηκε μετά την...

Η ηθοποιός έφτασε στα όριά της μετά την κριτική που δέχτηκε για το sexy εξώφυλλο.
Εξελίξεις μη αναμενόμενες στο Survival Secret. Η Μαρία Κορινθίου ζητά ο Γιάννης Αϊβάζης να βγει το συντομότερο από το παιχνίδι, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο reality.

Όλα ξεκίνησαν από τον ντόρο που δημιουργήθηκε μετά την τελευταία sexy φωτογράφιση της ηθοποιού στο Down Town. Τα σχόλια και η έντονη κριτική που δέχτηκε η Μαρία Κορινθίου φαίνεται πως την έφεραν στα όριά της. Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, λοιπόν, η Μαρία μέσα στο Σαββατοκύριακο άσκησε πιέσεις στην παραγωγή του Survival Secret, ώστε να βγει από το παιχνίδι ο Γιάννης, για να επιστρέψει στο σπίτι τους.

Από την άλλη, ο Γιάννης Αϊβάζης, χωρίς να γνωρίζει για τις κινήσεις της Μαρίας Κορινθίου, μετά τους έντονους καβγάδες που δημιουργήθηκαν μέσα στο παιχνίδι, φαίνεται πως επιθυμεί και ο ίδιος να εγκαταλείψει το reality επιβίωσης.

Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το zappIT, ο Γιάννης συνομιλεί με την παραγωγή για το θέμα…

13

Αναμένουμε τις επόμενες ώρες να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη στο ζήτημα που προέκυψε…

πηγη:zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα

×