Έξαλλη η Βαλαβάνη μετά το «καρφί» της Παπαδοπούλου – Δείτε τι απάντησε! | Sugklonistiko
1

Έξαλλη η Βαλαβάνη μετά το «καρφί» της Παπαδοπούλου – Δείτε τι απάντησε!

Smiley face
Πριν λίγες ημέρες, οι περισσότεροι από τους παίκτες του Survivor ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Make a wish και ενώθηκαν και πάλι για καλό σκοπό για να πραγματοποιήσουν την ευχή ενός άρρωστου παιδιού. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου λοιπόν «πέταξε το καρφί» της για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε δημόσιο σχόλιό της ...

Πριν λίγες ημέρες, οι περισσότεροι από τους παίκτες του Survivor ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Make a wish και ενώθηκαν και πάλι για καλό σκοπό για να πραγματοποιήσουν την ευχή ενός άρρωστου παιδιού.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου λοιπόν «πέταξε το καρφί» της για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε δημόσιο σχόλιό της στο instagram και αποκάλυψε γιατί δεν πήγε, όπως σας ενημερώσαμε.

«Αυτή που το συντόνισε, κάποιο λόγο θα είχε να μην με ενημερώσει. Χαίρομαι όμως πολύ που κάνατε ευτυχισμένο ένα παιδάκι, κάνοντας την ευχή του πραγματικότητα» έγραψε κάνοντας mention τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λοιπόν απάντησε μέσω της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» και τόνισε: «Μια χαρά είναι η σχέση μου με την Ειρήνη τις προάλλες διασκεδάζαμε στο μαγαζί του Κώστα…δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό…» και αποκάλυψε πως δεν επέλεξε η ίδια ποιοι παίκτες από το survivor θα είναι!

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η αθλητικογράφος στο ακόλουθο βίντεο!

πηγη:gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα

×