Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για Σπαλιάρα-Παπαδοπούλου! | Sugklonistiko
4

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για Σπαλιάρα-Παπαδοπούλου!

Smiley face
Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στη Νάνσυ Φαφούτη παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η αθλητικογράφος μίλησε για τις αντίξοες συνθήκες που βίωσε στο Survivor, αλλά και για την πείνα. Όπως ανέφερε, κάποιες φορές κρατούσα μια μπανάνα μέχρι να σαπίσει. “Με είχε πιάσει ένα κατοχικό σύνδρομο, γιατί π...

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στη Νάνσυ Φαφούτη παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η αθλητικογράφος μίλησε για τις αντίξοες συνθήκες που βίωσε στο Survivor, αλλά και για την πείνα.

Όπως ανέφερε, κάποιες φορές κρατούσα μια μπανάνα μέχρι να σαπίσει. “Με είχε πιάσει ένα κατοχικό σύνδρομο, γιατί πριν από τα αγωνίσματα μας έδιναν μια μπανάνα, ένα κομμάτι ανανά και ένα ισοτονικό. Έπινα λίγο, το έκλεινα και το φυλούσα κάτω από την κουβέρτα μου για να έχω όταν ξυπνήσω. Τις πρώτες μέρες, μάλιστα, κρατούσα και την μπανάνα μέχρι που σάπιζε.”, ανέφερε.

Μάλιστα, αναφερόμενη στην μπανάνα αποκάλυψε πως ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ειρήνη Παπαδοπούλου έτρωγαν και την… μπανανόφλουδα: “Όχι εγώ. Αυτό το έκαναν ο Σπαλιάρας και η Παπαδοπούλου”.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×