Έσκασε «βόμβα» για το Survivor: «Ναι, έγινε σεξ στον Άγιο Δομίνικο, και όχι μόνο μια φορά» | Sugklonistiko
battele

Έσκασε «βόμβα» για το Survivor: «Ναι, έγινε σεξ στον Άγιο Δομίνικο, και όχι μόνο μια φορά»

Smiley face
Έχουν περάσει μόλις 20 ημέρες από τότε που το Survivor 2017 «έριξε αυλαία» και τα… στόματα ανοίγουν σιγά – σιγά και αποκαλύπτουν τα μεγάλα μυστικά του reality επιβίωσης. Διότι μπορεί παίκτες και παραγωγή να έδωσαν «όρκο σιωπής» και να συμφώνησαν πως «ό,τι γίνει στον Άγιο Δομίνικο, θα μείνει στον Άγι...

Έχουν περάσει μόλις 20 ημέρες από τότε που το Survivor 2017 «έριξε αυλαία» και τα… στόματα ανοίγουν σιγά – σιγά και αποκαλύπτουν τα μεγάλα μυστικά του reality επιβίωσης.
Διότι μπορεί παίκτες και παραγωγή να έδωσαν «όρκο σιωπής» και να συμφώνησαν πως «ό,τι γίνει στον Άγιο Δομίνικο, θα μείνει στον Άγιο Δομίνικο», ωστόσο λογάριαζαν τελικά χωρίς τα… βαθιά λαρύγγια!
Ο λόγος για παίκτες του reality επιβίωσης που όπου σταθούν κι όπου βρεθούν τις τελευταίες ημέρες αποκαλύπτουν κι από ένα… επτασφράγιστο μυστικό!

battele
Το τελευταίο «χτύπημα» ήρθε πριν λίγες ημέρες όταν ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του reality επιβίωσης αποκάλυψε – off the record φυσικά – ότι «έγινε σεξ στο Survivor, και μάλιστα όχι μόνο μία φορά».
Βέβαια, στις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου αρνήθηκε να αποκαλύψει τους «πρωταγωνιστές», καθώς επίσης και να δώσει τη συγκατάθεσή του ώστε να το δημοσιοποιήσει επώνυμα.
Βέβαια, επειδή τελικά σε αυτή τη ζωή τίποτα δε μένει κρυφό, θα κάνουμε λίγη υπομονή…
Κι εμείς, κι όλοι εσείς…!

via newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα

×