Επιστρεφει το «Στην Υγεία Μας Ρε Παιδιά»!Με ποιο κανάλι υπέγραψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος; | Sugklonistiko
21

Επιστρεφει το «Στην Υγεία Μας Ρε Παιδιά»!Με ποιο κανάλι υπέγραψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Smiley face
Το τέλος του Σπύρου Παπαδόπουλου από τον ALPHA είχε αποφασιστεί πριν καν ολοκληρωθούν οι εκπομπές της περασμένης σεζόν. Ο ίδιος ο παρουσιαστής μετά το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι της Κάντζας βρισκόταν σε συζητήσεις με διάφορα κανάλια προκειμένου να «μεταφέρει» το «Στην υγειά μας ρε παιδιά...

Το τέλος του Σπύρου Παπαδόπουλου από τον ALPHA είχε αποφασιστεί πριν καν ολοκληρωθούν οι εκπομπές της περασμένης σεζόν.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής μετά το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι της Κάντζας βρισκόταν σε συζητήσεις με διάφορα κανάλια προκειμένου να «μεταφέρει» το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» σε νέα τηλεοπτική στέγη.

Φαίνεται λοιπόν, πως το κανάλι που θα φιλοξενήσει τη μουσική εκπομπή του Παπαδόπουλου βρέθηκε και μάλιστα φρόντισε να «κλείσει» τη μεταξύ τους συνεργασία ήδη από τα μέσα Ιουλίου.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Πρόκειται φυσικά για τον ΣΚΑΪ, τον τηλεοπτικό σταθμό τον οποίο είχε προσεγγίσει ο παρουσιαστής από τους πρώτους.

20

Παρότι λοιπόν οι πρώτες συζητήσεις είχαν πραγματοποιηθεί και οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει, ούτε το οικονομικό μέρος είχε κανονιστεί, ούτε οι υπογραφές είχαν πέσει.

Στα μέσα Αυγούστου, όμως, τα πάντα κανονίστηκαν και η εκπομπή ετοιμάζεται να βγει ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ανανεωμένη και με καλεσμένους που θα εκτινάξουν ξανά την τηλεθέαση στα ύψη.
Αυτή είναι άλλωστε και η θέληση του καναλιού: Να ανεβάσει τα πεσμένα νούμερα της εκπομπής.

Είναι, βλέπετε, γνωστό πως τον τελευταίο καιρό η τηλεθέαση της εκπομπής δεν ικανοποιούσε τους ιθύνοντες του ALPHΑ, με αποτέλεσμα ο Σπύρος Παπαδόπουλος να μην θεωρείται πλέον ένα από τα δυνατά χαρτιά της Κάντζας.

Ο ΣΚΑΪ, πάντως, σκοπεύει να… αναστήσει την εκπομπή και να την παρουσιάσει στο κοινό πιο απολαυστική από ποτέ…

πηγη:menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα

×