Επί 5 χρόνια τέντωνε τον λαιμό της για να μοιάσει με καμηλοπάρδαλη. Δείτε πως έγινε τώρα που έβγαλε τους κρίκους! | Sugklonistiko

Επί 5 χρόνια τέντωνε τον λαιμό της για να μοιάσει με καμηλοπάρδαλη. Δείτε πως έγινε τώρα που έβγαλε τους κρίκους!

Smiley face
Πριν από 5 χρόνια, μια γυναίκα αποφάσισε ότι ήθελε να μοιάζει με το αγαπημένο της ζώο, την καμηλοπάρδαλη. Το γεγονός αυτό την έκανε διάσημη. Ρίξτε μια ματιά στην ιστορία της «γυναίκας καμηλοπάρδαλης». Η 30χρονη Sydney V. Smith, έγινε γνωστή πριν από μερικά χρόνια όταν εσκεμμένα προσπάθησε να τεντώσε...

Πριν από 5 χρόνια, μια γυναίκα αποφάσισε ότι ήθελε να μοιάζει με το αγαπημένο της ζώο, την καμηλοπάρδαλη. Το γεγονός αυτό την έκανε διάσημη. Ρίξτε μια ματιά στην ιστορία της «γυναίκας καμηλοπάρδαλης».

Η 30χρονη Sydney V. Smith, έγινε γνωστή πριν από μερικά χρόνια όταν εσκεμμένα προσπάθησε να τεντώσει το λαιμό της για να μοιάζει με το αγαπημένο της ζώο.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Φορούσε χάλκινους κρίκους στο λαιμό για να επιμηκύνει το λαιμό της. Η ίδια αποκαλούσε τον εαυτό της «η γυναίκα καμηλοπάρδαλη».

Γιατί λοιπόν πήρε μια τέτοια απόφαση; Εν μέρει ήταν ένας θαυμασμός για τις καμηλοπαρδάλεις και το ενδιαφέρον της για τη φυλή Kayan Lahwi στη Ταϊλάνδη και τη Βιρμανία.

Οι γυναίκες της φυλής Kayan Lahwi φοράνε κοσμήματα στο λαιμό τους που επιμηκύνουν αισθητά το λαιμό τους.


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×