Ελένη Χατζίδου: Αυτός είναι ο λόγος που έσβησε όλες τις φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη από το instagram | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
16

Ελένη Χατζίδου: Αυτός είναι ο λόγος που έσβησε όλες τις φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη από το instagram

Smiley face
Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, στη συνέντευξη που είχαμε κάνει με την Ελένη Χατζίδου, την κουβέντα μας είχε μονοπωλήσει η σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη και το πώς θα άλλαζε η καθημερινότητά τους λόγω της μετεγγραφής του σε κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα. Ωστόσο λίγο καιρό πριν, έγινε γνωστή η είδηση του χω...

Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, στη συνέντευξη που είχαμε κάνει με την Ελένη Χατζίδου, την κουβέντα μας είχε μονοπωλήσει η σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη και το πώς θα άλλαζε η καθημερινότητά τους λόγω της μετεγγραφής του σε κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα. Ωστόσο λίγο καιρό πριν, έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους. Στη συζήτηση που ακολουθεί είναι η πρώτη φορά που η Ελένη μιλά γι’ αυτό. Τη συνάντησα λίγο πριν φύγει για τις διακοπές της σε Μύκονο και Χαλκιδική, ένα διάλειμμα ανάμεσα σε εμφανίσεις που κάνει σε όλη την Ελλάδα. Πριν από δύο μήνες μάλιστα, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Εγώ θα βγω», που περιγράφει τη ζωή μιας γυναίκας μετά το χωρισμό. Προφητικό; «Μάλλον» απαντάει γελώντας! «Γενικώς μου αρέσει να βγαίνω, να κυκλοφορώ και να κάνω ταξίδια. Ακόμα κι αν δεν ταξιδεύω για δουλειά, θα κανονίσω κάτι για να ξεφύγω» συμπληρώνει.

Το «μάθημα» που πήρες από το χωρισμό σου από τον Άρη Σοϊλέδη, ποιο είναι;

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Πέρασα υπέροχα με τον Άρη, έχω να κάνω μόνο πολύ καλές σκέψεις για εκείνον. Είναι εκπληκτικό παιδί, με έκανε να γελάω πολύ όσο καιρό ήμασταν μαζί. Έχω πολύ λίγο χρόνο για την προσωπική μου ζωή και όσοι είναι μαζί μου –οι φίλοι και ο σύντροφός μου– είναι επιλεγμένοι πολύ αυστηρά. Έτσι συνέβη και με τον Άρη. Για να είμαι μαζί του δυόμισι χρόνια, κάτι σημαίνει. Από την άλλη, επειδή λες για μάθημα, δεν χρειαζόταν να ανεβάζω τόσες κοινές φωτογραφίες στο Instagram και το σίγουρο είναι ότι δεν θα το ξαναέκανα.

Γιατί σβήσατε και οι δύο τις κοινές σας φωτογραφίες από τα social media;

Τις έχω στο κινητό μου αυτές τις φωτογραφίες, δεν τις έχω «σβήσει» από τη ζωή μου. Απλά δεν ήθελα να τις βλέπω και στο Instagram. Ήταν μια απόφαση της στιγμής. Ίσως και λίγο παιδική αν θες, ήταν αστείο που τις έσβησε ο ένας, τις έσβησε και ο άλλος. Το θετικό είναι ότι έχουμε καλή σχέση, επικοινωνούμε μάλιστα, γιατί έχουμε κάποιες εκκρεμότητες. Έχει κάποια πράγματά μου στην Κύπρο και πρέπει να τα πάρω, κι εγώ έχω δικά του πράγματα στο σπίτι μου. Κανονίζουμε πώς θα γίνει η ανταλλαγή, γιατί λείπουμε συνέχεια και οι δυο. Μαθαίνω τα νέα του, ξέρω ότι πήρε μετεγγραφή στην ομάδα της Κέρκυρας, ξέρω ότι είναι καλά.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×