Εκπλήξεις στο παρά 1’: Δείτε την πρώτη κοινή φωτογραφία των 14 διασήμων του Survival | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
8

Εκπλήξεις στο παρά 1’: Δείτε την πρώτη κοινή φωτογραφία των 14 διασήμων του Survival

Smiley face
Και όμως είναι γεγονός! Το Survival αρχίζει… Εκτός από πολύ καλό, είναι πλέον και αληθινό. Μέχρι την τελευταία στιγμή, η αλήθεια είναι ότι όλοι είχαμε μια αμφιβολία για το τι θα δούμε απ’ το Survival και αν το «Ε» θα κατάφερνε να ετοιμάσει ένα reality επιβίωσης ανάλογης δυσκολίας με το Survivor. Το ...

Και όμως είναι γεγονός! Το Survival αρχίζει…

Εκτός από πολύ καλό, είναι πλέον και αληθινό. Μέχρι την τελευταία στιγμή, η αλήθεια είναι ότι όλοι είχαμε μια αμφιβολία για το τι θα δούμε απ’ το Survival και αν το «Ε» θα κατάφερνε να ετοιμάσει ένα reality επιβίωσης ανάλογης δυσκολίας με το Survivor.

Το πρώτο βήμα, έγινε τελικά. Η ομάδα των διασήμων έβγαλε την πρώτη κοινή φωτογραφία πριν ξεκινήσει το ταξίδι προς την Κουρούτα.

Η τελική σύνθεση έκρυβε εκπλήξεις, καθώς ονόματα που ακούγονταν και θεωρούνταν κλεισμένα (Παπαγγελή, Σαλπιγγίδης κ.α.) δεν είναι στην ομάδα.

Ποια είναι η τελική δεκατετράδα;

Στη φωτογραφία φαίνονται οι Γιώργος Μανίκας, Φιλίτσα Καλογεράκου, Ιρένε Τροστ, Μαρία Ματσούκα, Γιάννης Αϊβάζης, Θάνος Πετρέλης, Τάσος Μπερδέσης, Πηγή Δεβετζή, Ντανιέλ Μπατίστα, Κατερίνα Νάκα, Πωλίνα Τριγωνίδου, Γιάννης Ζουμπαντής και οι Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας.

Πηγή: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα

×