Έκλεισε: Αυτό είναι το τέταρτο και τελευταίο ζευγάρι της «Μουρμούρας» | Sugklonistiko

Έκλεισε: Αυτό είναι το τέταρτο και τελευταίο ζευγάρι της «Μουρμούρας»

Smiley face
Ελάχιστες ημέρες πριν την έναρξη των γυρισμάτων του 5ου κύκλου της σειράς ‘Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα‘, ο ALPHA κατάφερε να κλειδώσει το 4ο και τελευταίο ζευγάρι μετά την απομάκρυνση των Γιώργου Χρυσοστόμου – Νάντιας Κοντογεώργη και Κωνσταντίνου Πλεμμένου – Φωτεινής Αθερίδη. Ενώ στην περίπτωση των πρ...

Ελάχιστες ημέρες πριν την έναρξη των γυρισμάτων του 5ου κύκλου της σειράς ‘Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα‘, ο ALPHA κατάφερε να κλειδώσει το 4ο και τελευταίο ζευγάρι μετά την απομάκρυνση των Γιώργου Χρυσοστόμου – Νάντιας Κοντογεώργη και Κωνσταντίνου Πλεμμένου – Φωτεινής Αθερίδη.

Ενώ στην περίπτωση των πρώτων, το κενό έχει ήδη καλυφθεί με την επιλογή του Σπύρου Τσεκούρα και της Άννας Κουτσαφτίκη, το τελευταίο ζευγάρι (οι 20 ) ταλαιπώρησε πολύ το κανάλι της Κάντζας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του zappIT όμως, o ALPHA βρήκε τελικά τα πρόσωπα που τόσο καιρό αναζητούσε.

Πρόκειται για τους ηθοποιούς Μαρία Χάνου (την κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) και τον Σπύρος Χατζηαγγελάκη, που γνωρίσαμε ως σύντροφο της Μαίρης Συνατσάκη!

Το μόνο που μένει είναι να δούμε την πρεμιέρα της σειράς ώστε να βεβαιωθούμε πως τα νέα ζευγάρια θα καταφέρουν να ταιριάξουν στο κλίμα…

Φωτογραφίες: NDP / Nikolareas. Daskalakis, Poupoulidou

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×