«Έφυγε μέσα σε τέσσερις μήνες… ήταν ένας καρκίνος που τον θέρισε» | Sugklonistiko
38

«Έφυγε μέσα σε τέσσερις μήνες… ήταν ένας καρκίνος που τον θέρισε»

Smiley face
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την απώλεια του καλού της φίλου. Η Θωμαΐς Ανδρούτσου μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε τα τηλεοπτικά της σχέδια για το χειμώνα. Η ηθοποιός θα συμμετέχει στη νέα σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη στον ΑΝΤ1 και είναι ενθουσιασμένη για το κλίμα που υπήρχε...

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την απώλεια του καλού της φίλου.

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε τα τηλεοπτικά της σχέδια για το χειμώνα. Η ηθοποιός θα συμμετέχει στη νέα σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη στον ΑΝΤ1 και είναι ενθουσιασμένη για το κλίμα που υπήρχε στις πρώτες συναντήσεις.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα στο θάνατο του καλού της φίλου, του ηθοποιού Μπάμπη Γούσια πριν λίγα χρόνια.

«Με τον Μπάμπη μιλάμε κάθε μέρα… έφυγε μέσα σε τέσσερις μήνες. Με τον Μπάμπη συγκατοικούσαμε κιόλας ήταν κολλητός μου φίλος και έχω πολύ αγαπημένα του αντικείμενα μέσα στο σπίτι… του ανάβω τα κεράκια. Ήταν μία δύσκολη εμπειρία. Έφυγε μέσα σε τέσσερις μήνες, πολύ απότομα, γρήγορα.Ήταν ένας καρκίνος που τον θέρισε. Συσπειρωθήκαμε όλοι οι φίλοι και όλο το τετράμηνο ήμασταν μέσα στο νοσοκομείο. Δεν καταφέραμε πολλά, η κατάσταση ήταν προχωρημένη. Αλλά ήταν ένα υπέροχο μάθημα ζωής εν κατακλείδι.»

πηγη:zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα

×