Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Σοφία Μουτίδου – Στο νοσοκομείο με διαλυμένο πόδι (vid) | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
15

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Σοφία Μουτίδου – Στο νοσοκομείο με διαλυμένο πόδι (vid)

Smiley face
Δύσκολες ώρες για τη Σοφία Μουτίδου, η οποία βρίσκεται εδώ και τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η ηθοποιός είχε ένα ατύχημα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και βρίσκεται με διαλυμένο πόδι στο κρεβάτι.Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες! Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό, υπεβλή...

Δύσκολες ώρες για τη Σοφία Μουτίδου, η οποία βρίσκεται εδώ και τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η ηθοποιός είχε ένα ατύχημα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και βρίσκεται με διαλυμένο πόδι στο κρεβάτι.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό, υπεβλήθη σε επέμβαση και ευχαρίστησε μέσα από το Facebook τους γιατρούς, αλλά και τους συναδέλφους της που βρέθηκαν στο πλάι της.

«Μπορώ να σας πω ότι είναι το 4ο 24ωρο που βρίσκομαι μέσα σε ένα νοσοκομείο, 3ο 24ωρο από την επέμβαση και 4ο 24ωρο πριν από τη γενική νοσηλεία. Πριν από τέσσερις ημέρες γλίστρησα στις σκάλες του ξενοδοχείου, γιατί θεώρησαν ότι πρέπει να πλύνουν τις σκάλες με λάστιχο στις 10 το πρωί, την ώρα που σερβίρονταν το πρωινό. Έσπασα τον αστράγαλο μου σε δύο σημεία, κόπηκε ένας σύνδεσμος ανάμεσα σε περόνη και κνήμη και μια εξάρθρωση. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να μπω στο χειρουργείο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Η Σοφία Μουτίδου επιφυλάσσεται να κινηθεί νομικά για το ατύχημά της, ωστόσο, όπως εξήγησε, θα συνεχίσει να συμμετέχει στην παράσταση με την οποία κάνει περιοδεία με τη βοήθεια αναπηρικού καροτσιού, το οποίο έσπευσε να πάρει ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Δείτε το βίντεο:

πηγη:newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα

×