Δούκισσα Νομικού: Η καθημερινότητά της στη Μύκονο! | Sugklonistiko
DOUKISSA_h_645_450

Δούκισσα Νομικού: Η καθημερινότητά της στη Μύκονο!

Smiley face
Στην αγαπημένη της Μυκονο βρίσκεται μετά το τέλος των τηλεοπτικών της υποχρεώσων η Δούκισσα Νομικού και απολαμβάνει τα μπάνια της. Μπορεί να μην έχει καταφέρει ακόμα να φύγει για το ταξίδι του μέλιτος αλλά ήδη βιώνει με τον πιο όμορφο τρόπο τον πρώτο καιρό ως παντρεμένη. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημ...

Στην αγαπημένη της Μυκονο βρίσκεται μετά το τέλος των τηλεοπτικών της υποχρεώσων η Δούκισσα Νομικού και απολαμβάνει τα μπάνια της. Μπορεί να μην έχει καταφέρει ακόμα να φύγει για το ταξίδι του μέλιτος αλλά ήδη βιώνει με τον πιο όμορφο τρόπο τον πρώτο καιρό ως παντρεμένη.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παντρεύτηκαν τον Ιούνη, στη Μύκονο. Μετά από τρία χρόνια σχέσης, τα περισσότερα εκ των οποίων μένουν κάτω από την ίδια στέγη, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα. Ο γάμος τους έγινε, σε στενό κύκλο, στο νησί όπου γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Η συγκίνηση και η χαρά της παρουσιάστριας του So You Think You Can Dance ήταν τα δύο πιο έντονα συναισθήματά της. Το λαμπερό της χαμόγελο δεν έχει φύγει ακόμα! Η ευτυχία της Δούκισσας Νομικού είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Το επόμενο βήμα για εκείνη και τον σύζυγό της είναι να αποκτήσουν ένα παιδί. “Αν ο Θεός θέλει, θα μου φέρει ένα παιδάκι”, έχει πει η ίδια σε πολλές συνεντεύξεις της κάνοντας ξεκάθαρη την επιθυμία να γίνει μαμά.

Αυτές τις μέρες απολαμβάνει όσο τίποτα, την ξεγνοιασιά της στο όμορφο νησί και οι περισσότερες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, είναι χωρίς μακιγιάζ, λίγο πριν ή μετά από κάποια βουτιά. Ο σύζυγός της έχει σπίτι στον Άγιο Στέφανο της Μυκόνου κι εκεί περνούν ένα μεγάλο μέρος του χρόνου, από την αρχή της σχέσης τους. Καθημερινά πηγαίνουν στις αγαπημένους τους παραλίες και συνήθως γευματίζουν με αγαπημένους φίλους.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Δες τις τελευταίες φωτογραφίες της Δούκισσας

Καλή εβδομάδα #iamblueifiwasgreeniwoulddie #bluelover #summerlover #bestdestinations #greece

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Καλημέρα ☀️

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

via tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα

×