Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Ηρακλής» μετά από ανεύρυσμα και 3 εμφράγματα! | Sugklonistiko
11

Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Ηρακλής» μετά από ανεύρυσμα και 3 εμφράγματα!

Smiley face
Έκανε πάταγο με τις ημίγ#μνες εμφανίσεις του στην τηλεοπτική σειρά «Ηρακλής», η συμμετοχή του στην οποία έβαλε την απόλυτη σφραγίδα στην καριέρα του ως ηθοποιός.Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες! Ο Κέβιν Σόρμπο είναι σήμερα 57 ετών και συνεχίζει την πορεία του στην υποκριτι...

Έκανε πάταγο με τις ημίγ#μνες εμφανίσεις του

στην τηλεοπτική σειρά «Ηρακλής», η συμμετοχή του στην οποία έβαλε την απόλυτη σφραγίδα στην καριέρα του ως ηθοποιός.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο Κέβιν Σόρμπο είναι σήμερα 57 ετών και συνεχίζει την πορεία του στην υποκριτική λαμβάνοντας μέρος σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές όπως: The X Files, Lois and Clark: The New Adventures of Superman, Two and a Half Men, The O.C., Andromeda, God’s Not Dead, Kull the Conqueror. Η απίστευτη ιστορία του για το πως γλίτωσε 18 χρόνια πριν από 3 εμφράγματα και ένα ανεύρυσμα αποτελεί παράδειγμα θέλησης.

Το 1997 σε ένα επεισόδιο της σειράς Ηρακλής με τίτλο “Prince Hercules”, γνώρισε την ηθοποιό Σαμ Τζένκινς, την οποία ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και έγινε σύζυγός του ένα χρόνο αργότερα. Στα τέλη του 1997 ο αγαπημένος Ηρακλής υπέφερε από σοβαρούς πόνους στον ώμο. Η επίσκεψή του σε έναν χειροπράκτη για μασάζ είχε σαν αποτέλεσμα να πάθει ανεύρυσμα λόγω θρόμβου που δεν γνώριζε ότι έχει στον ώμο του – με κίνδυνο να του ακρωτηριάσουν το χέρι.

Επιβαρύνθηκε σημαντικά η όρασή του, η κίνησή του, απέκτησε ημικρανίες και τελικά έπαθε τρία εμφράγματα. Αν και υπέστη 10% απώλεια όρασης και σοβαρά κινητικά προβλήματα συνέχισε να παίζει στους τελευταίους κύκλους της σειράς Ηρακλής, ενώ έμεινε κρυφή η κατάσταση της υγείας του από το ευρύ κοινό.

Από τότε γύρισε 40 ταινίες και έκανε τρία παιδιά – δύο αγόρια και ένα κορίτσι – με τη σύζυγό του, και όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του πριν από μερικά χρόνια όλα αυτά έγιναν με τη βοήθεια του Θεού.

10

Πηγή: daddy-cool.gr

Διαβάστε περισσότερα

×