«Δάγκωσε» ο Κανάκης τους συνεργάτες του; Η αλήθεια για τους Αρβύλα | Sugklonistiko
45

«Δάγκωσε» ο Κανάκης τους συνεργάτες του; Η αλήθεια για τους Αρβύλα

Smiley face
Χαμός έχει γίνει με τους Ράδιο Αρβύλα αφού όσο και αν το κανάλι τους προστατεύει κάποιοι επιτέθηκαν στον Αντώνη Κανάκη λέγοντας πως «εφαγε» τους συνεργάτες του. Η αλήθεια; Επειδή έχουμε μάθει να γράφουμε μόνο την αλήθεια παρα το κόστος, οφείλω να σας ενημερώσω πώς σήμερα…και οι δυο πλευρές βρίσκοντα...

Χαμός έχει γίνει με τους Ράδιο Αρβύλα αφού όσο και αν το κανάλι τους προστατεύει κάποιοι επιτέθηκαν στον Αντώνη Κανάκη λέγοντας πως «εφαγε» τους συνεργάτες του.

Η αλήθεια; Επειδή έχουμε μάθει να γράφουμε μόνο την αλήθεια παρα το κόστος, οφείλω να σας ενημερώσω πώς σήμερα…και οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για το πώς θα συνεχίσουν. Μάλιστα το κλίμα παρα τα όσα φημολογούνται είναι πάρα πολύ καλό.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο ΑΝΤ-1 ήθελε εβδομαδιαία εκπομπή, ο Κανάκης κάθε δυο βδομάδες. Όμως χθες βρήκαν τη χρυσή τομή αφού είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν σε ένα ένα κόνσπετ που δεν θα έχει απ΄ έξω τους «Ράδιο Αρβύλα» που θα συνεχιστούν.

Ο ίδιος ο Λάτσιος άλλωστε τον Ιούλιο είχε πει πως: » για του χρόνου, δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε με τους Ράδιο Αρβύλα» και εννοούσε το κόνσπετ ως κόνσεπτ και όχι το κόψιμο της εκπομπής απο το πρόγραμμα.

Άλλωστε η σχέση του με τον Κανάκη είναι εδώ και χρόνια πολύ καλή αφού και είναι ανοιχτός στις νέες ιδέες του Σαλονικιού. Και αυτη ητ στιγμή που μιλάμε ο Αντώνης έχει ήδη δυο εναλλακτικές τόσο στο μυαλό του όσο και ως προτάσεις.

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα

×