Αποκλειστικό! Survival Secret: Αυτός είναι ο ρόλος του Γιάννη Ζουμπαντή στο παιχνίδι επιβίωσης | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
3

Αποκλειστικό! Survival Secret: Αυτός είναι ο ρόλος του Γιάννη Ζουμπαντή στο παιχνίδι επιβίωσης

Smiley face
Μια φωτογραφία των παικτών του Survival Secret λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι τους για την Κουρούτα και το παιχνίδι επιβίωσης «πρόδωσε» τα ονόματα των «Διασήμων». Τη φωτογραφία την ανέβασε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στο προφίλ του στο Facebook και η αναπαραγωγή ήταν δεδομένη. Μεταξύ των παικτών, στη φωτ...

Μια φωτογραφία των παικτών του Survival Secret λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι τους για την Κουρούτα και το παιχνίδι επιβίωσης «πρόδωσε» τα ονόματα των «Διασήμων».

Τη φωτογραφία την ανέβασε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στο προφίλ του στο Facebook και η αναπαραγωγή ήταν δεδομένη. Μεταξύ των παικτών, στη φωτογραφία, ήταν και ο ηθοποιός Γιάννης Ζουμπαντής.

Στην πρεμιέρα του Survival Secret παρόλα αυτά δεν είδαμε τον παίκτη με την ομάδα των Διασήμων γεγονός που προκάλεσε εντύπωση.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, o Γιάννης Ζουμπαντής δεν είναι παίκτης αλλά δουλεύει για το reality επιβίωσης και συγκεκριμένα έχει το ρόλο του… πωλητή.

1

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Στο πρώτο επεισόδιο του Survival ο Κώστας Σόμμερ έδωσε στην νικήτρια ομάδα, των «Αγωνιστών» το σεντούκι με το χρηματικό έπαθλο του παιχνιδιού, 150.000 ευρώ εξηγώντας τους πως το κουτί θα αλλάζει χέρια κάθε εβδομάδα ανάλογα με το ποιος θα κερδίσει στο αγώνισμα.

Σήμερα το πρωί, ο παρουσιαστής εξήγησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» ότι με αυτά τα χρήματα οι παίκτες θα καλούνται να αγοράσουν τρόφιμα ή ότι χρειάζεται και μπορούν να έχουν ώστε να διευκολύνουν την διαβίωσή τους στην παραλία.

Ο άνθρωπος που θα κάνει το deal θα είναι ο Γιάννης Ζουμπαντής. Ο ρόλος του θα είναι καθοριστικός στην εξέλιξη του παιχνιδιού γιατί θα πρέπει οι παίκτες, «Διάσημοι» και «Αγωνιστές» να κάνουν τις σωστές συναλλαγές και να χαλάσουν με σύνεση τα χρήματά τους ώστε το τελικό τους έπαθλο να μη μειωθεί αισθητά.

Τι λέτε θα τα καταφέρουν;

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×