Απίστευτος γάμος στο Αίγιο: Γαμπρός και νύφη έφυγαν τρέχοντας από το τραπέζι γιατί… Κάγκελο οι καλεσμένοι [video] | Sugklonistiko
8

Απίστευτος γάμος στο Αίγιο: Γαμπρός και νύφη έφυγαν τρέχοντας από το τραπέζι γιατί… Κάγκελο οι καλεσμένοι [video]

Smiley face
Τι συνέβη σε γάμο στο Αίγιο; Γιατί έφυγαν κυριολεκτικά τρέχοντας γαμπρός και νύφη; Ένα απίστευτο ζευγάρι από το Αίγιο, αφού είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους για το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, την ημέρα της σφοδρότερης χιονόπτωσης των τελευταίων 40 ετών, που προκάλεσε τα γνωστά τεράστια προβλήματα στο εθ...

Τι συνέβη σε γάμο στο Αίγιο; Γιατί έφυγαν κυριολεκτικά τρέχοντας γαμπρός και νύφη;

Ένα απίστευτο ζευγάρι από το Αίγιο, αφού είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους για το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, την ημέρα της σφοδρότερης χιονόπτωσης των τελευταίων 40 ετών, που προκάλεσε τα γνωστά τεράστια προβλήματα στο εθνικό οδικό δίκτυο έζησε ένα απίστευτο γεγονός.

Η κακοκαιρία και ο χιονιάς ανάγκασε πολλούς ταξιδιώτες να αναζητήσουν κατάλυμα και φαγητό στη γύρω περιοχή, αφού η ουρά χιλιομέτρων ήταν πολύ μεγάλη και τα αυτοκίνητα έμεναν ακίνητα για ώρες.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο γαμπρός και η νύφη από το Αίγιο, μετά το γαμήλιο τραπέζι τους, αντιλήφθηκαν πώς περίσσεψαν περίπου 40 μερίδες φαγητού καθώς κάποιοι καλεσμένοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στο Αίγιο για το γάμο λόγω της κακοκαιρίας.

Τότε οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, ρώτησαν τους νεόνυμφους αν μπορούν να διαθέσουν το μενού που περίσσεψε στους δεκάδες κουρασμένους ταξιδιώτες που αναζήτησαν λίγη ζέστη και λίγη ξεκούραση στο σαλόνι του ξενοδοχείου.

Οι νεόνυμφοι από το Αίγιο και οι συγγενείς δεν το σκέφτηκαν λεπτό:

«Δείτε τους σαν καλεσμένους μας» ήταν η πρότασή τους και αμέσως το φαγητό διατέθηκε στον κόσμο, στην πλειοψηφία οικογένειες με μικρά παιδιά, που πεινούσαν μετά από τόσες ώρες αναμονής.

Δείτε το βίντεο:

Η αλήθεια είναι πώς τέτοιος γαμπρός και τέτοια νύφη δεν έχουν υπάρξει ξανά. Η γενναιοδωρία τους ήταν απίστευτη και μεγάλη έκπληξη για τους εγκλωβισμένους.

Πηγή: fimes.gr

Διαβάστε περισσότερα

×