Ανατριχίλα στα Τρίκαλα! Ζούσε δύο μέρες με τον νεκρό γιο της χωρίς να το καταλάβει! | Sugklonistiko

Ανατριχίλα στα Τρίκαλα! Ζούσε δύο μέρες με τον νεκρό γιο της χωρίς να το καταλάβει!

Smiley face
Το οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε στο σπίτι που έμενε η γυναίκα με τον γιο της, στους Γόμφους Τρικάλων. Ο 63χρονος άντρας, παλιός ναυτικός και άνεργος τα τελευταία πολλά χρόνια, ζούσε με την υπέργηρη μητέρα του. Όλα αυτά τα χρόνια τους παρείχε ηθική και οικονομική στήριξη ο εξάδελφός του. Εκείνος ήτ...

Το οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε στο σπίτι που έμενε η γυναίκα με τον γιο της, στους Γόμφους Τρικάλων.

Ο 63χρονος άντρας, παλιός ναυτικός και άνεργος τα τελευταία πολλά χρόνια, ζούσε με την υπέργηρη μητέρα του. Όλα αυτά τα χρόνια τους παρείχε ηθική και οικονομική στήριξη ο εξάδελφός του. Εκείνος ήταν που ανησύχησε το πρωί της Παρασκευής όταν συνειδητοποίησε ότι είχε δυο-τρεις μέρες να μιλήσει μαζί του.

Παρακάλεσε συγγενείς απ’ το χωριό να τον αναζητήσουν, δίχως αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το trikalavoice  αργά το μεσημέρι ανέβηκε ο ίδιος στο χωριό και όταν ρώτησε τη μητέρα του η οποία έχει συμπτώματα άνοιας, πού είναι ο γιος της, εκείνη του απάντησε στα Τρίκαλα και του ψέλλισε «να… έχει και κλειστή τη πόρτα απ’  το δωμάτιο και δεν ξέρω».

Τότε ο εξάδελφος πλησίασε, τον κάλεσε στο τηλέφωνο και διαπίστωσε ότι αυτό χτυπούσε μέσα από το δωμάτιο ενώ μια έντονη μυρωδιά κατέκλυζε το χώρο.

Υποχρεώθηκε να τη σπάσει τη πόρτα και βρέθηκε μπροστά σε ένα ανατριχιαστικό θέαμα, καθώς ο εξάδελφός του ήταν νεκρός και το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Ο 63χρονος κηδεύτηκε λίγες ώρες αργότερα από τον Ιερό Ναό του χωριού…

Πηγή: trikalavoice

Διαβάστε περισσότερα

×