Άλλαξε το όνομά της η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στην Αμερική-Δείτε με ποιο όνομα κάνει καριέρα | Sugklonistiko
17

Άλλαξε το όνομά της η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στην Αμερική-Δείτε με ποιο όνομα κάνει καριέρα

Smiley face
Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποχώρησαν από την δημοφιλή σειρά Μην αρχίζεις την μουρμούρα, για να ακολουθήσουν το όνειρο τους στην Αμερική. Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, φαίνεται πως το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα του μεγάλα επαγγελματικά βήματα στο εξωτερικό. Όπως σας έ...

Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποχώρησαν από την δημοφιλή σειρά Μην αρχίζεις την μουρμούρα, για να ακολουθήσουν το όνειρο τους στην Αμερική. Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, φαίνεται πως το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα του μεγάλα επαγγελματικά βήματα στο εξωτερικό.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ηθοποιός κάνει το ντεμπούτο της στην αμερικάνικη τηλεόραση, συμμετέχοντας στην κωμική σειρά Swedish Dicks, όμως το ολοκαίνουργιο όνομα της είναι πλέον Joanna Fyllidou.

«Το Swedish Dicks είναι εμπνευσμένο από τηλεοπτική σειρά της Σουηδίας και έχει μεγάλο κοινό στις βόρειες ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για concept από τους Viking Brothers. Πρωταγωνιστούν οι Peter Stormare και Johan Glans (ένας σπουδαίος κωμικός ηθοποιός στη Σουηδία) και πρόκειται για δύο Σουηδούς ντετέκτιβ στο Λος Άντζελες, που προσπαθούν να λύσουν μυστήρια και καταλήγουν σε σπαρταριστές στιγμές», δήλωσε πρόσφατα η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στο greekreporter.gr.

15

Πηγή:peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×