Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το νέο του «σπίτι» μετά την ακύρωση του γάμου του | Sugklonistiko
8

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το νέο του «σπίτι» μετά την ακύρωση του γάμου του

Smiley face
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου χώρισαν ξαφνικά, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών, περίπου έναν μήνα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως αφορμή για να τραβήξουν δρόμους χωριστούς στάθηκε ένας μεγάλος καβγάς. Μέχρι στιγμής, ο...

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου χώρισαν ξαφνικά, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών, περίπου έναν μήνα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως αφορμή για να τραβήξουν δρόμους χωριστούς στάθηκε ένας μεγάλος καβγάς.

Μέχρι στιγμής, ούτε ο ηθοποιός, ούτε η δημοσιογράφος, έχουν μιλήσει για τα όσα συμβαίνουν στην προσωπική τους ζωή. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα κάνει σπάνια δημοσιεύσεις στα social media, σε αντίθεση με τον Αλέξανδρο, που είναι ιδιαίτερα ενεργός.

Μετά την ανάρτησή του για την παράσταση που συμμετέχει, την πρώτη μετά τον χωρισμό, ο ηθοποιός έκανε… comeback και στα stories του Instagram και δημοσίευσε ένα βίντεο από το νέο του «σπίτι». Φυσικά, πρόκειται για το σπίτι το οποίο μοιράζεται με την Ιωάννα Ασημακοπούλου, την σύζυγό του στη σειρά Το Σόι Σου, που προβάλλεται από τον Alpha, το κανάλι στο οποίο εργάζεται η πρώην -πλέον- σύντροφός του.

πηγη:peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×