Αυτή είνι η πιο επική αποχώρηση που έχουμε δει ποτέ σε ριάλιτι και Πιστέψτε μας… ΔΕΝ έχετε Ξαναδεί Τίποτα Παρόμοιο! | Sugklonistiko
15

Αυτή είνι η πιο επική αποχώρηση που έχουμε δει ποτέ σε ριάλιτι και Πιστέψτε μας… ΔΕΝ έχετε Ξαναδεί Τίποτα Παρόμοιο!

Smiley face
Οι αποχωρήσεις είναι ίσως το πιο δύσκολο μέρος ενός reality show. Όπως είδαμε και φέτος στο Survivor η συγκίνηση είναι έντονη, ειδικά όσο περνάει ο καιρός με τους παίκτες να δένονται συναισθηματικά. Ωστόσο στο αμερικάνικο « Ton of Cash», o Jonny έκανε τη διαφορά. Όταν έμαθε ότι αποχωρεί, κανείς δεν ...

Οι αποχωρήσεις είναι ίσως το πιο δύσκολο μέρος ενός reality show. Όπως είδαμε και φέτος στο Survivor η συγκίνηση είναι έντονη, ειδικά όσο περνάει ο καιρός με τους παίκτες να δένονται συναισθηματικά.

Ωστόσο στο αμερικάνικο « Ton of Cash», o Jonny έκανε τη διαφορά. Όταν έμαθε ότι αποχωρεί, κανείς δεν περίμενε ότι θα είχε τέτοια αντίδραση.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε με έναν ιδιαίτερα θερμό λόγο. Χρησιμοποιώντας τις ατάκες του Sylvester Stallone από ταινία του Ρόκι, είπε: «Υπάρχουν ορισμένα τελευταία λόγια που θέλω να πω. Παιδιά δεν με νοιάζει πόσο σκληροί νομίζετε ότι είστε. Τίποτα δεν σε χτυπά πιο δυνατά από τη ζωή. Όμως δεν έχει αυτό σημασία, αλλά το πόσο σκληρά μπορείς να χτυπηθείς και να συνεχίσεις να προχωράς».

Αυτό όμως που ακολούθησε τελειώνοντας το λόγο του δεν το περίμενε κανείς!

Δείτε και μόνοι σας σε ένα βίντεο με περισσότερα από 5.5 εκατομύρια views

Πηγή: .peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×