Αυτές οι 6 ερωτήσεις θα τεστάρουν τον εγκέφαλό σας και την ηλικία σας | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Αυτές οι 6 ερωτήσεις θα τεστάρουν τον εγκέφαλό σας και την ηλικία σας

Smiley face
Η ηλικία του εγκεφάλου είναι ένας σχετικός όρος. Ακριβώς όπως η ηλικία της ψυχής μπορεί να μην συμβαδίζει με την βιολογική ηλικία. Δείτε παρακάτω 6 ερωτήσεις που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα και την εξυπνάδα σας. 6. Ποιο είναι το λάθος που υπάρχει και στις 2 φωτογραφίες; 5. Πόσες τρύπες έχει αυτ...

Η ηλικία του εγκεφάλου είναι ένας σχετικός όρος. Ακριβώς όπως η ηλικία της ψυχής μπορεί να μην συμβαδίζει με την βιολογική ηλικία.

Δείτε παρακάτω 6 ερωτήσεις που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα και την εξυπνάδα σας.

6. Ποιο είναι το λάθος που υπάρχει και στις 2 φωτογραφίες;

5. Πόσες τρύπες έχει αυτό το μπλουζάκι;

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

4. Πως θα ονομάζατε αυτό το δέντρο;

3. Μπορείτε να το βρείτε σε 5 δευτερόλεπτα;

2. Βλέπετε ένα κρυμμένο μωρό;

1. Μπορείτε να βρείτε τον Μάικ Βαζόσκι;

Απαντήσεις

 6. Αν δεν το έχετε εντοπίσει ακόμα, απλά αναποδογυρίστε τις φωτογραφίες και δείτε τον τρόμο! Τα μάτια και τα χείλη και των δυο γυναικών είναι ανάποδα, αλλά ο εγκέφαλός μας δεν μπορεί να το αναγνωρίσει αμέσως. Αυτό συμβαίνει, επειδή έχει συνηθίσει να βλέπει αυτά τα χαρακτηριστικά σε αυτή την θέση.

5. Η ερώτηση δεν ποιες τρύπες, οπότε η απάντηση είναι 8: στον λαιμό, στα μανίκια, στο κάτω μέρος, 2 τρύπες στο μπροστινό μέρος της μπλούζας και 2 στο πίσω.

4. Αν είδατε το καμουφλαρισμένο πουλί στο δέντρο, ολοκληρώσατε την αποστολή ανεξάρτητα από το όνομα που διαλέξατε. Αν δεν το είδατε, ρίξτε μια πιο προσεχτική ματικά.

3. Το λάθος είναι η λέξη «βρείτε» που εμφανίζεται 2 φορές.

2. Αν ακολουθήσετε τα λεπτά κλαδιά του δέντρου, μπορείτε να δείτε το περίγραμμα ενός μωρού σε εμβρυακή στάση με τα πόδια και τα δάχτυλά του στα δεξιά, τα χέρια στην μέση και το κεφάλι στα αριστερά.

1.Δείτε παρακάτω

Αποτελέσματα

  • Αν χρειαστήκατε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα για να απαντήσετε σε κάθε ερώτηση, το μυαλό σας είναι αρκετά νέο και μπορεί να αντιμετωπίσει με ευκολία ένα θέμα από διαφορετικές οπτικές.
  • Αν χρειαστήκατε πάνω από 20 δευτερόλεπτα ή δεν καταφέρατε να απαντήσετε μερικές από τις ερωτήσεις, τότε έχετε το μυαλό ενός ώριμου ανθρώπου. Σας είναι δύσκολο να ξεκολλήσετε το μυαλό σας από το προφανές και δεν διαχειρίζεστε εύκολα τις αλλαγές.
  • Αν χρειαστήκατε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα για να απαντήσετε σε κάθε ερώτηση, το μυαλό σας είναι τόσο νέο όσο ενός μωρού και αυτό είναι εξαιρετικό. Παρατηρείτε και την παραμικρή λεπτομέρεια και προσαρμόζεστε εύκολα σε καινούργια περιβάλλοντα.

 

πηγη:tilestwra.com

Διαβάστε περισσότερα

×