8χρονο αγόρι μεγαλώνει τα μαλλιά του ώστε να φτιάξει περούκες για παιδιά με καρκίνο | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

8χρονο αγόρι μεγαλώνει τα μαλλιά του ώστε να φτιάξει περούκες για παιδιά με καρκίνο

Smiley face
Ο 8χρονος Thomas Moore δεν είναι σαν τα περισσότερα παιδιά. Όταν είδε τη μητέρα του να παρακολουθεί ένα βίντεο στο Facebook με ένα κορίτσι που είχε χάσει τα μαλλιά του εξαιτίας της θεραπείας κατά του καρκίνου, αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό – ο Thomas μάκρυνε τα μαλλιά του για να φτιάξει περούκες!...

Ο 8χρονος Thomas Moore δεν είναι σαν τα περισσότερα παιδιά. Όταν είδε τη μητέρα του να παρακολουθεί ένα βίντεο στο Facebook με ένα κορίτσι που είχε χάσει τα μαλλιά του εξαιτίας της θεραπείας κατά του καρκίνου, αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό – ο Thomas μάκρυνε τα μαλλιά του για να φτιάξει περούκες!

Source: Twitter

Ο Thomas μεγάλωνε τα μαλλιά του για δύο χρόνια και έκανε τρεις όμορφες περούκες που έφεραν χαμόγελα και ελπίδα σε παιδιά με καρκίνο. Την ιστορία του μοιράστηκε η θεία του Amber Lynne στο Twitter και από τότε έγινε viral.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

«Ο ανιψιός μου μάκραινε τα μαλλιά του για δύο χρόνια για να τα δωρίσει σε παιδιά με καρκίνο», είπε η Amber. Η ανάρτησή της έχει μοιραστεί περισσότερες από 61.000 φορές στο Twitter.

Οι χρήστες του Twitter συνεχάρησαν τον Thomas. “Παιδιά σαν κι αυτό μου δίνουν ελπίδα για το μέλλον μας,” έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Κατάφερε να τα μακρύνει τόσο πολύ!

Πόσο υπέροχο παιδί!

Δείτε τη συνέντευξή του στον Steve Harvey στο παρακάτω βίντεο:

 

πηγη:diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα

×