8 λόγοι που τα σκυλιά μασάνε τα βρώμικα εσώρουχα των αγαπημένων τους προσώπων | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

8 λόγοι που τα σκυλιά μασάνε τα βρώμικα εσώρουχα των αγαπημένων τους προσώπων

Smiley face
Όλα τα σκυλιά θα φάνε ό,τι βρεθεί μπροστά τους. Μάλιστα, πολλές φορές μπορεί να φάνε και πράγματα που δεν είναι φαγώσιμα, όπως κάλτσες και εσώρουχα. Γι΄αυτό όλοι όσοι έχουν σκυλιά πρέπει να είναι προσεχτικοί με το που αφήνουν τα πράγματά τους μέσα στο σπίτι και να τα αφήνουν σε ένα σημείο που δεν θα...

Όλα τα σκυλιά θα φάνε ό,τι βρεθεί μπροστά τους. Μάλιστα, πολλές φορές μπορεί να φάνε και πράγματα που δεν είναι φαγώσιμα, όπως κάλτσες και εσώρουχα.

Γι΄αυτό όλοι όσοι έχουν σκυλιά πρέπει να είναι προσεχτικοί με το που αφήνουν τα πράγματά τους μέσα στο σπίτι και να τα αφήνουν σε ένα σημείο που δεν θα τα φτάνουν τα σκυλιά.

Η συνήθεια των σκυλιών να τρώνε τα εσώρουχα των αγαπημένων τους προσώπων είναι μια από τις πιο περίεργες.

Πολλά σκυλιά έχουν αυτή την συνήθεια, η οποία μπορεί να τους προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, αφού μπορεί να φράξει το αναπνευστικό τους σύστημα.

Δείτε παρακάτω 8 λόγους που τα σκυλιά μασάνε τα εσώρουχα των αγαπημένων τους προσώπων.

1. Τα σκυλιά έχουν πολύ καλή όσφρηση

Morgan Swofford

Σύμφωνα με το PBS, η όσφρηση των σκυλιών είναι 10.000 φορές πιο αυξημένη από των ανθρώπων. Μάλιστα, χρησιμοποιούν αυτήν τους την ικανότητα για να επικοινωνήσουν και να ερμηνεύσουν μηνύματα και αυτός είναι ένας λόγος που μασάνε τα εσώρουχα των ιδιοκτητών τους.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

2. Μια οικεία μυρωδιά θεωρείται πολύτιμο αντικείμενο

Morgan Swofford

Εφόσον τα σκυλιά ερμηνεύουν τις μυρωδιές ως μηνύματα, θα κατευθυνθούν προς μια μυρωδιά που θεωρούν πολύτιμη.

Το Petful εξηγεί, ότι τα σκυλιά είναι σαν τα μικρά παιδιά με την έννοια ότι τους αρέσει να κλέβουν αντικείμενα που θα τραβήξει την προσοχή πάνω τους.

3. Τα προϊόντα εκκένωσης προσελκύουν τα σκυλιά

Morgan Swofford

Τα σκυλιά λατρεύουν την μυρωδιά των προϊόντων εκκένωσης και τα εσώρουχα έχουν πάνω τους ίχνη από αυτά.

4. Νομίζουν ότι σας προστατεύουν

Morgan Swofford

Ο σκύλος σας μπορεί να νομίζει ότι σας κάνει και χάρη τρώγοντας τα εσώρουχά σας, γιατί δεν θέλει η μυρωδιά σας να προσελκύσει ανεπιθύμητους επισκέπτες.

5. Καλύπτουν την δική τους μυρωδιά

Morgan Swofford

Στην άγρια φύση ένα ζώο με πιο κυρίαρχη μυρωδιά έχει λιγότερες πιθανότητες να το πλησιάσει ένα αρπακτικό. Έτσι, ο σκύλος σας μπορεί να θέλει να καλύψει την δική του μυρωδιά με την δική σας, αφού σας βλέπει σαν τον αρχηγό της αγέλης.

6. Θέλουν να μυρίζουν όπως εσείς

Morgan Swofford

Το δέσιμο του σκύλο με τον ιδιοκτήτη του είναι πολύ ξεχωριστό και για τον σκύλο σας είστε το κέντρο του κόσμου του. Γι’ αυτό τρώει τα εσώρουχά σας για να σας αισθάνεται πιο κοντά του.

7. Τους λείπετε

Morgan Swofford

Τα σκυλιά μπορούν να γίνουν καταστροφικά, αν μείνουν μόνα τους για αρκετή ώρα.

Έτσι, ένας λόγος που μπορεί να μασάει τα εσώρουχά σας είναι, επειδή του λείπετε.

8. Είναι εκείνες οι μέρες του μήνα

Morgan Swofford

Τα σκυλιά επειδή είναι σαρκοβόρα προσελκύονται από την μυρωδιά του αίματος. Γι’ αυτούς σηματοδοτεί ένα γεύμα ή τουλάχιστον κάτι που πρέπει να εξερευνήσουν.

Αν παρατηρήσετε, ότι ο σκύλος σας τρώει τα εσώρουχά σας εκείνες τις μέρες του μήνα, μην φοβηθείτε. Απλά, πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί με τα ταμπόν και τις σερβιέτες.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×