30χρονη Εθισμένη στις Ενέσεις Κολλαγόνου έχει Ξοδέψει περισσότερα από 2.500€ σε Πλαστικες. Δείτε ΠΩΣ έγινε και θα Πάθετε μεγάλο ΣΟΚ! | Sugklonistiko

30χρονη Εθισμένη στις Ενέσεις Κολλαγόνου έχει Ξοδέψει περισσότερα από 2.500€ σε Πλαστικες. Δείτε ΠΩΣ έγινε και θα Πάθετε μεγάλο ΣΟΚ!

Smiley face
Θέλετε να μάθετε πως είναι χείλη γεμισμένα με 6,5 ml κολλαγόνου; Η 30χρονη Alia Byrne, από το Λίβερπουλ, έκανε ενέσεις με δερματικά εμφυτεύματα στα χείλη της μέσα σε ένα χρόνο για να αποκτήσει τα χείλη που πάντα ονευρευόταν. «Τα νέα μου χείλη μου χάρισαν τόση πολλή αυτοπεποίθηση. Μερικές φορές με ...

Θέλετε να μάθετε πως είναι χείλη γεμισμένα με 6,5 ml κολλαγόνου;

Η 30χρονη Alia Byrne, από το Λίβερπουλ, έκανε ενέσεις με δερματικά εμφυτεύματα στα χείλη της μέσα σε ένα χρόνο για να αποκτήσει τα χείλη που πάντα ονευρευόταν.

«Τα νέα μου χείλη μου χάρισαν τόση πολλή αυτοπεποίθηση. Μερικές φορές με κοιτάζουν έντονα στο δρόμο και η μητέρα μου με συμβούλεψε να σταματήσω να κάνω άλλες ενέσεις. Αλλά δε με ενοχλεί. Είναι η ζωή μου και τα χείλη μου και δε με νοιάζει.»

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Πριν την αισθητική επέμβαση ένιωθε ανασφαλής για τα λεπτά της χείλη και της άρεσε να κοιτάζει selfies από μοντέλα.

«Την πρώτη φορά που έκανα τα χείλη μου, χρησιμοποίησα τα χρήματα που μου έδωσαν η αδερφή μου και η μητέρα μου στα γενέθλιά μου. Αμέσως ανέβηκα ψυχολογικά! Αλλά απογοητεύτηκα που τα χείλη μου δεν ήταν τόσο μεγάλα όσο ήθελα. Έτσι συνέχισα να πηγαίνω στη κλινική κάθε μερικούς μήνες και έκανα κάθε φορά 1 ml ένεση.

Η Alia έχει κάνει συνολικά 6,5 ml δερματικά fillers σε λιγότερο από ένα χρόνο και πληρώνει 250 λίρες τη κάθε ένεση, από τα χρήματα που βγάζει ως νοσοκόμα.

Η ανύπαντρη μητέρα έχει ένα δίχρονο γιο, «περνάω όλο το χρόνο μου και όσα βγάζω για να φροντίζω το γιο μου, καθώς είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Δεν βγαίνω πολύ έξω ούτε ξενυχτάω επειδή πλέον έχω παιδί. Το να φτιάξω τα χείλη μου είναι ένα μικρό δώρο στον εαυτό μου.»

«Έχω τόσους πολλούς ακόλουθους στο Instagram από τότε που έκανα τα χείλη μου. Μου στέλνουν γλυκά μηνύματα και με παροτρύνουν να τα μεγαλώσω και άλλο!»

Σας θυμίζει κάποια;

Πηγή:  diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα

×